Serena Williams a plâns în hohote, la US Open: Scene emoționante după ultimul ei meci VIDEO

Serena Williams a plâns în hohote, la US Open: Scene emoționante după ultimul ei meci VIDEO

Serena Williams a încheiat socotelile cu tenis, după o carieră formidabilă, fiind învinsă în turul III de la US Open, scor 5-7, 7-6, 1-6, de Ajla Tomljanovici (Australia, 29 de ani, 46 WTA).

Serena Williams, copleșită de emoții. FOTO: Twitter

A fost un meci-maraton, de 3 ore și 7 minute, în care spectatorii prezenți pe „Arthur Ashe“, peste 23.700, au „jucat“ aproape fiecare minge cu Serena, în încercarea de a amâna, încă o dată, retragerea ei după o cariera stelară. Doar că, după două victorii neașteptate, cu Kovinic (80 WTA) și Kontaveit (2 WTA), a venit eșecul care era inevitabil, când vorbim despre o jucătoare cu doar șase partide în 2022. Dintre care trei pierdute, înaintea duelului cu Tomljanovici.

Așa cum era de așteptat, interviul Serenei Williams, imediat după terminarea partidei, s-a transformat într-unul cu adevărat emoționant. În care au curs lacrimi, atât pe teren, cât și în tribune.

Ce a spus Serena Williams?

*Dumnezeule! Vă mulțumesc din suflet! Ați fost minunați, astăzi. Am încercat... Îți mulțumesc tată, știu că te uiți... (cu vocea tremurând, copleșită de lacrimi) Îți mulțumesc mama. Dumnezeule!

*Vreau să le mulțumesc tuturor celor care sunt aici, tuturor celor care au fost alături de mine de atât de mulți ani, decenii, dumnezeule, decenii! Dar totul a început cu părinții mei. Și ei merită tot, așa că sunt foarte recunoscătoare că am astfel de părinți. Sunt lacrimi de bucurie ce vedeți! Cred, nu știu...

*N-aș fi fost Serena, dacă nu era Venus, așa că îți mulțumesc, Venus! Ea e singurul motiv că Serena Williams a existat, așa că...

*A fost o călătorie minunată. A fost cea mai tare călătorie în care am fost vreodată. Sunt recunoscătoare pentru fiecare fan, care m-a încurajat o dată din tribune, da, pentru că voi m-ați adus în acest punct în care mă aflu acum.

*A fost un meci incredibil (n.r. – Cu Tomljanovici). Chiar jucam din ce în ce mai bine. Ar fi trebuit să încep mai devreme acest sezon (n.r. – a jucat primul meci, abia în iunie). Nu cred că mă voi răzgândi în privința retragerii, dar nu știi niciodată... Chiar nu știu.

VEZI INTERVIUL SERENEI WILLIAMS

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...