Sesizare depusă la CNATDCU privind teza de doctorat a premierului Tudose

Sesizare depusă la CNATDCU privind teza de doctorat a premierului Tudose

Consiliul Național de Atestare a Titlurilor, Diplomelor și Certificatelor Universitare (CNATDCU) a primit o sesizare cu privire la teza de doctorat a premierului Mihai Tudose.

Sesizarea, adresată președintelui CNATDCU, Ionel Valentin Vlad, a fost analizată de Unitatea Executivă pentru Finanțarea Învățământului Superior, Cercetării, Dezvoltării și Inovării (UEFISCDI), a fost admisă, înregistrată și transmisă spre soluționare Consiliului pe data de 5 iulie.

''Vă înaintăm sesizarea referitoare la teza de doctorat a domnului Tudose C. Mihai cu titlul 'Protecția infrastructurii critice — element strategic dinamic în sectorul de securitate', susținută la Academia Națională de Informații 'Mihai Viteazul', însoțită de documentele pe suport electronic, înregistrată la UEFISCDI cu nr. 1806/04.07.2017. Sesizarea respectă cerințele OMENCȘ 3482/24.03.2016 și este transmisă către CNATDCU în vederea demarării procesului de analizare și soluționare a acesteia'', se arată în documentul publicat pe site-ul Consiliului.

De asemenea, sesizarea a fost transmisă Ministerului Educației Naționale.

***

Premierul Mihai Tudose este absolvent al Facultății de Științe Juridice și Administrative din cadrul Universității Creștine "Dimitrie Cantemir" din București (1995) și al cursului postuniversitar "Management și gestiunea afacerilor" (2001) la Facultatea de Științe Economice (Universitatea Dunărea de Jos din Galați). De asemenea, a absolvit un curs postuniversitar în domeniul securității naționale (2006) la Colegiul Superior de Securitate Națională — Serviciul Român de Informații, potrivit CV-ului publicat pe site-ul Camerei Deputaților.

În 2010, a obținut titlul de doctor în domeniul Științe Militare și Informații, pe tema ''Protecția infrastructurilor critice'', la Academia Națională de Informații ''Mihai Viteazul'' — Serviciul Român de Informații.

Din 2013, deține o adeverință de certificare pentru profesia didactică — monospecializare de la Universitatea Națională de Apărare "Carol I" — Departamentul de management militar și de pregătire a personalului didactic.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...