Sibiu: Doi din cei nouă răniţi din accidentul de microbuz de pe Valea Oltului mai sunt în spital

Doi din cei nouă răniţi din accidentul de microbuz care a avut loc în cursul nopţii de luni spre marţi, pe DN 7 Valea Oltului, în zona Lazaret, mai sunt internaţi în Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Sibiu, restul fiind externaţi cu recomandări medicale, a declarat purtătorul de cuvânt al spitalului, Decebal Todăriţă.

"În urma accidentului rutier, la UPU au fost aduşi 9 pacienţi, cu vârste între 26 şi 60 ani. După efectuarea investigaţiilor, 7 pacienţi au plecat cu recomandări medicale. Doi bărbaţi au avut nevoie de internare, mai exact un bărbat de 50 ani, diagnosticat cu traumatism cranio-facial, cu fractură de maxilar şi fractură deschisă de rotulă şi un bărbat de 60 ani diagnosticat cu traumatism cranio-facial şi fractură deschisă de tibie. Ambii sunt internaţi în cadrul secţiei clinice Ortopedie, sub tratament şi supraveghere de specialitate", a explicat Decebal Todăriţă.

Nouă persoane au ajuns în cursul nopţii, la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Sibiu, după ce microbuzul în care se aflau, a intrat într-un cap de pod, pe DN7, în zona Lazaret, potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sibiu. Conform sursei citate, "şoferul microbuzului a pierdut controlul direcţiei de deplasare" în timp ce se deplasa spre Vâlcea. AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Epidemia scade în intensitate în Europa! Cifrele din România sunt reale, nu cum induc unii care vor să provoac…

2 Analiză Bloomberg / Când şi cum se va termina pandemia?

3 Academicianul Victor Voicu, general în retragere: Cum poți deosebi o epidemie de o armă biologică și de ce mil…

4 Adevărul iese la iveală! / Profesor Neurobiologie Stanford: COVID-19 nu este COVID și nu este nou. Este SARS2

5 TASS / Temperatura la care noul coronavirus poate muri în doar câteva minute. Când este cel mai activ

recomandări

Te ia DNA: MIRICA CRISTIAN

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Cea mai rapidă mașină din lume e aproape gata