SINISTRU! Mai mulți parlamentari PSD vor fi duși cu microbuzele la o mânăstire din Olt să jure pe Biblie!

SINISTRU! Mai mulți parlamentari PSD vor fi duși cu microbuzele la o mânăstire din Olt să jure pe Biblie!

Sinistru! Mai mulți parlamentari PSD vor fi duși cu microbuzele la o mânăstire din Olt să jure pe Biblie, la altar! În fieful unuia dintre aghiotanți, Paul Stănescu. Asta spun surse din anturajul găștii liderului PSD Liviu Dragnea.

În seara de dinaintea votului pentru moțiune toți cei despre care au informații că vor să dispară din sală la momentul votului sau au de gând să voteze „strâmb”, vor fi duși la o mânăstire din Olt „să jure la altar”. Ceilalți parlamentari vor fi gardați de câte un om de încredere al găștii, care va dormi cu ei în noapte dinaintea votului. Cu asta se ocupă acum Liviu Dragnea.

În PSD astfel de practici au fost folosite de nenumărate ori, în diverse situații. Însă nu asta este problema, că ăștia au dovedit că n-au niciun Dumnezeu. Problema este cu BOR și cu preoții/călugării care consimt să fie părtași la astfel de blasfemii.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Unde-s şobolanii în timp ce cei săraci luptă şi mor pentru Ucraina? Au fugit în ţări străine cu tot cu bogăţiile furate în Ucraina?”

2 VIDEO Fosta țiitoare a lui Dragnea s-a combinat cu fostul patron de la Sensiblu

3 Ziceau că e „stupidă și inutilă” / Priviți, vedeta ucraineană Akkerman, capturată de Rusia, a fost introdusă în dotarea Flotei ruse din Marea Neagră

4 ULTIMA ORĂ CCR aruncă în aer Justiția din România? Udrea, printre beneficiari!

5 VIDEO Priviți, aceasta este o dronă Orlan-10 a armatei Rusiei furată de un căpitan rus și trimisă acasă „la pachet”!