SINISTRU! Mai mulți parlamentari PSD vor fi duși cu microbuzele la o mânăstire din Olt să jure pe Biblie!

SINISTRU! Mai mulți parlamentari PSD vor fi duși cu microbuzele la o mânăstire din Olt să jure pe Biblie!

Sinistru! Mai mulți parlamentari PSD vor fi duși cu microbuzele la o mânăstire din Olt să jure pe Biblie, la altar! În fieful unuia dintre aghiotanți, Paul Stănescu. Asta spun surse din anturajul găștii liderului PSD Liviu Dragnea.

În seara de dinaintea votului pentru moțiune toți cei despre care au informații că vor să dispară din sală la momentul votului sau au de gând să voteze „strâmb”, vor fi duși la o mânăstire din Olt „să jure la altar”. Ceilalți parlamentari vor fi gardați de câte un om de încredere al găștii, care va dormi cu ei în noapte dinaintea votului. Cu asta se ocupă acum Liviu Dragnea.

În PSD astfel de practici au fost folosite de nenumărate ori, în diverse situații. Însă nu asta este problema, că ăștia au dovedit că n-au niciun Dumnezeu. Problema este cu BOR și cu preoții/călugării care consimt să fie părtași la astfel de blasfemii.Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Un cuplu din Cluj a rămas fără niciun ban și fără mașină după ce a dat click pe un anunț de pe internet

2 Prima prințesă care pozează într-o revistă pentru adulți

3 Încă o „bombă” anti-Iohannis a fâsâit? / Administrația Prezidențială spune că Iohannis nu a cerut „atribuirea unei locuințe”

4 Așa o fi? /

5 „Anul trecut am fost la un bordel de mai multe ori la nişte fete” / Ciudatele mesaje primite de mama profesorului de matematică dat dispărut acum 4 ani