Sorana Cîrstea, criză de nervi în jocul cu Ostapenko de la Roma. „Este absolut de rahat!”

Sorana Cîrstea, criză de nervi în jocul cu Ostapenko de la Roma. „Este absolut de rahat!”

Sorana Cîrstea a pierdut partida din turul 2 de la WTA Roma cu Jelena Ostapenko, scor 3-6, 6-3, 2-6, după peste două ore de luptă. În timpul meciului de pe Grand Stand, românca a cedat nervos și a răbufnit la adresa arbitrului de scaun.

Sorana Cîrstea, nervi la Openul Italiei. Foto Getty images

După o serie excelentă de meciuri, atât pe hard, în SUA, cât și pe zgură, în Europa, Sorana Cîrstea a pus cpăt seriei pozitive . Ea a pierdut cu Jelena Ostapenko (20 WTA), făcând față jocului letonei doar în setul 2.

Pe parcursul meciului, românca s-a plâns de calitatea terenului de pe Grand Stand, a doua arenă ca mărime de la Foro Italico, și a cerut să discute cu supervizorul. „Terenul este absolut de rahat! Știi, nu? Este foarte prost, pe toată suprafața. Nu înțeleg de ce ne-au pus să jucăm aici, nu se poate. Aș vrea să discut cu supervizorul la următoarea pauză”, i s-a adresat Sorana Cîrstea arbitrului de scaun.

3 înfrângeri în 3 meciuri cu Ostapenko

Românca a pierdut pentru a treia oară în fața lui Ostapenko din tot atâtea întâlniri. Cele două jucătoare se mai duelaseră în 2017, la US Open și la Beijing. Pentru prezența în turul 2 la WTA Roma, „Sori” și-a asigurat un cec în valoare de 12.652 euro şi 35 de puncte WTA.

În clasamentul Live WTA, Sorana Cîrstea a urcat cinci poziții , pe locul 29, cu 1327 de puncte, depășind-o pe Simona Halep, care a coborât până pe locul 31. Ea va evolua înainte de Roland Garros (28 mai - 11 iunie) în turneul de la Strasbourg, unde în urmă cu două sezoane a jucat finala. În Franța, România va mai fi reprezentată de Ana Bogdan și Patricia Țig.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...