ȘTIRILE SERII BUCUREȘTI - 30 MARTIE

ȘTIRILE SERII BUCUREȘTI - 30 MARTIE

România nu susține o Uniune Europeană a cercurilor concentrice de integrare și nici o Europă cu mai multe viteze, a declarat președintele Klaus Iohannis.

* Prințul de Wales a petrecut aproape două ore la Muzeul Satului din Capitală, unde a vorbit cu meșteri populari, încercând să afle secretele meșteșugurilor lor, a vizitat case vechi și Biserica din Dragomirești și dansat într-o horă românească, acompaniat de muzicieni din Oltenia.

* Prințul de Wales a vizitat Parcul Natural Văcărești, unde s-a întâlnit cu voluntari și studenți implicați în activitățile Asociației Parcul Național Văcărești, dar și cu un grup de copii, care discutau cu un herpetolog despre broaștele și șerpii care pot fi întâlniți în delta dintre blocuri.

* Prim-ministrul Sorin Grindeanu și Prințul Charles de Wales au discutat, în cadrul întrevederii avute la Palatul Victoria, despre excelentele relații bilaterale dintre România și Marea Britanie, în special din punct de vedere militar și politic, despre o necesară armonizare a pozițiilor și intereselor celor două țări în domeniul politicii externe, dar și despre situația comunităților de români din Regatul Unit.

* Premierul Sorin Grindeanu a afirmat că feedback-ul rezultat în urma vizitei oamenilor de afaceri americani, delegați ai Consiliului de Afaceri Americano-Român (AMRO), este unul 'foarte bun' și a adăugat că Guvernul nu are 'niciun to do list' din partea acestora. Grindeanu a subliniat că același document a fost trimis și Executivului de la București, și Administrației Trump.

* Președintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat că are 'o oarecare dezamăgire' în legătură cu decizia ministrului Justiției, Tudorel Toader, de a nu cere revocarea din funcție a procurorului general Augustin Lazăr și a procurorului-șef al DNA, Laura Codruța Kovesi.

* Președintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat, după întâlnirea cu președintele Partidului Socialist European, Serghei Stanișev, că discuțiile au vizat implementarea programului de guvernare al PSD.

* Șeful statului Klaus Iohannis a avut o întrevedere cu omologul său ucrainean, Petro Poroșenko, context în care a acceptat invitația de a efectua o vizită în Ucraina.

* Un raport al Corpului de control al primarului general privind activitatea de până acum a conducerii Spitalului Clinic dr. 'Alexandru Obregia' a fost transmis DNA, a anunțat edilul Gabriela Firea.

AGERPRES/(autor: Mihai Simionescu, editor: Florin Marin)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Simple zvonuri?

2 Dobitocul ăsta prezintă știri la Antena 3! / Citiți și voi ce personaje adăpostește cloaca lui Voiculescu!

3 VIDEO Voi vedeți ce se întâmplă pe Autostrada A1 Sibiu - Pitești?

4 Scrisoarea asta nu poate fi adevărată! / Ce le-a scris judecătorilor o moldoveancă despre plăcerea sexului desco…

5 VIDEO Sex mistic în temple, dansuri în pielea goală şi spirale yoga