SUA: Doi membri ai familiei Kennedy au fost daţi dispăruţi

SUA: Doi membri ai familiei Kennedy au fost daţi dispăruţi

Doi membri ai familiei Kennedy, o nepoată a preşedintelui asasinat John F. Kennedy şi fiul acesteia au fost daţi dispăruţi vineri, într-o plimbare cu canoe, potrivit autorităţilor din Maryland, o altă tragedie a celei mai cunoscute dinastii politice din Statele Unite, informează AFP.

Maeve Kennedy McKean, în vârstă de 40 de ani, şi fiul ei Gideon, în vârstă de 8 ani, nu s-au întors joi dintr-o excursie în Golful Chesapeake, a anunţat în cadrul unei conferinţe de presă Larry Hogan, guvernatorul statului Maryland.

"Începând de ieri seara sunt în curs căutări intense împreună cu poliţia, agenţii de pază şi pompierii", a spus Hogan.

Maeve este fiica lui Kathleen Kennedy Townsend, fiica cea mai mare a fostului ministru al justiţiei Robert Kennedy, ucis în 1968 şi nepoata preşedintelui Kennedy, asasinat în 1963.

Clanul Kennedy, una din familiile importante ale vieţii politice americane, a cunoscut numeroase tragedii.

Preşedintele SUA John F. Kennedy (JFK) a fost asasinat la Dallas pe 22 noiembrie 1963.

În iunie 1968, fratele său mai mic Robert, aflat într-o poziţie bună pentru a câştiga alegerile primarele din cadrul Partidului Democrat în vederea participării la scrutinul prezidenţial, a fost ucis în Los Angeles.

Unul dintre fiii lui Robert Kennedy, David, a murit la vârsta de 28 de ani în urma unei supradoze de cocaină într-un hotel din Florida, în 1984. Saoirse Kennedy Hill, o nepoată a lui Robert Kennedy, a murit şi ea din cauza unei supradoze anul trecut, la 22 de ani.

În 1999, fiul cel mic al lui JFK, John F. Kennedy Jr. a murit, împreună cu soţia sa Carolyn şi cumnata sa Lauren, într-un accident de avion în Massachusetts. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa