SURSE ALDE va denunța protocolul cu PSD dacă Dragnea va fi condamnat! Tăriceanu negociază cu peste 30 de parlamentari PSD și PNL, dar și cu zeci de primari!

SURSE ALDE va denunța protocolul cu PSD dacă Dragnea va fi condamnat! Tăriceanu negociază cu peste 30 de parlamentari PSD și PNL, dar și cu zeci de primari!

ALDE va denunța protocolul cu PSD dacă Dragnea va fi condamnat! Tăriceanu negociază cu peste 30 de parlamentari PSD și PNL, dar și cu zeci de primari! Surse de cea mai mare încredere din ALDE vorbesc despre un adevărat uragan pe scena politică. Tăriceanu, spun sursele noastre, negociază intens pentru o nouă majoritate în Parlament.

Primul cu care ar fi bătut palma este Traian Băsescu. Cu care a convenit promovarea unei noi legi a alegerilor locale, cu alegerea primarilor în două tururi. Tăriceanu le spune tuturor celor cu care negociază că Dragnea este istorie și le promite adoptarea prin OUG a tuturor legilor care vor duce la scăparea de pușcărie și chiar desființarea DNA și trecerea procurilor în subordinea Parchetului General, ca secție specializată în mare corupție. 

În ultima lună de zile, pe la biroul lui Tăriceanu s-au perindat peste o sută de primari din PSD și PNL, mai spun sursele noastre.

Funcția de prim-ministru va fi asumată de Tăriceanu.


Este vorba despre primarii PNL de Pomezeu, Pietroasa, Rieni, Câmpani, Lunca și Criștioru de Jos. În fotografie mai apare și fostul deputat PDL Ionela Pop – Bruchental


Citește și:

populare
astăzi

1 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

2 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 „Au vrut ca o Ucraină epuizată, dar încă neînvinsă, să fie forțată să se așeze la masa negocierilor cu o Rusie epuizată, dar și neînvinsă”