Tenis: Austria a învins România, în Cupa Davis (3-1)

Tenis: Austria a învins România, în Cupa Davis (3-1)

Echipa Austriei a învins formația României, în meci de baraj pentru menținerea în Grupa I valorică a zonei Europa-Africa a Cupei Davis, duminică, la Wels, după ce Dominic Thiem a ridicat scorul general la 3-1 în urma victoriei cu 7-6(2), 7-6(3), 6-3 în fața tânărului Nicolae Frunză.

Thiem, prima rachetă a Austriei (nr. 7 mondial), a obținut victoria după 2 ore și 20 de minute, la capătul unei partide în care Frunză (locul 611 ATP), la primul său meci de simplu în echipa de Cupă Davis a României, a oferit o replică peste așteptări, pierzând primele două seturi la tie break, diferența din clasamentul ATP dintre cei doi nepărând așa de mare cum este.

Ultimul meci la simplu îi va opune, conform programului, pe Gerald Melzer lui Bogdan Borza.

Sâmbătă, la dublu, perechea Nicolae Frunză/Horia Tecău a învins cuplul Dominic Thiem/Philipp Oswald cu 7-6(1), 6-2, 6-7(5), 6-3.

Vineri, în prima zi a competiției, Dominic Thiem îl învinsese pe Bogdan Borza cu 6-2, 6-2, 6-4, iar Gerald Melzer a trecut de Dragoș Dima cu 6-1, 6-1, 3-6, 6-1.

În al doilea tur al barajului pentru menținerea în grupa 1 valorică a Cupei Davis, România va înfrunta Israel, pe teren propriu, în perioada 20-22 octombrie.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro