Tenis: Emma Răducanu a renunţat să participe la turneul de la Moscova (WTA)

Tenis: Emma Răducanu a renunţat să participe la turneul de la Moscova (WTA)

Jucătoarea britanică de origine română Emma Răducanu, campioana de la US Open, şi-a anunţat retragerea din turneul WTA de la Moscova (Kremlin Cup), programat săptămâna viitoare, după ce a pierdut în runda a doua a turneului de la Indian Wells, a relatat presa britanică de joi, citată de Reuters.

''Din nefericire, a trebuit să fac o schimbare de program şi nu voi putea juca la Moscova în acest an, dar sper să evoluez în faţa fanilor ruşi anul viitor'', a declarat Răducanu, care nu a precizat motivul acestei decizii.

''Aştept cu nerăbdare să revin în circuit în săptămânile viitoare'', a menţionat jucătoarea cu tată român şi mamă chinezoaică.

Răducanu, 18 ani, a fost învinsă de belarusa Aleksandra Sasnovici în turul al doilea la Indian Wells, în primul său meci după titlul cucerit la Flushing Meadows.

Numărul 22 mondial s-a arătat dezamăgită de eşec, dar nu l-a pus la inimă.

''Experienţele pe care le trăiesc acum, chiar dacă nu sunt toate nemaipomenite, ştiu că sunt pentru binele meu, în plan general. Voi fi recunoscătoare pentru aceste momente'', a declarat Emma Răducanu.

Răducanu are în program să joace la Transylvania Open (Cluj-Napoca, 25-31 octombrie) şi la Linz (Austria, 6-12 noiembrie) până la finalul sezonului.
AGERPRES (AS-autor: Mihai Ţenea, editor: Vlad Constantinescu, editor online: Irina Giurgiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Va fi asfaltat cel mai vechi drum din țară, o variantă mai scurtă cu 30 de km la Valea Oltului!

2 Florin Călinescu, dividende de peste un milion de lei...

3 Primul general român format la Harvard răspunde unei întrebări presante. Ce șanse mai are Ucraina să învingă Rusia

4 Citiți și judecați voi...

5 Foarte interesante amănunte...