Tenis: Irina Bara şi Ekaterine Gorgodze au câştigat titlul în proba de dublu la Montevideo (WTA 125)

Tenis: Irina Bara şi Ekaterine Gorgodze au câştigat titlul în proba de dublu la Montevideo (WTA 125)

Perechea româno-georgiană Irina Bara/Ekaterine Gorgodze a câştigat, sâmbătă, titlul în proba de dublu din cadrul turneului WTA 125 de la Montevideo, dotat cu premii totale de 115.000 de dolari, după ce a dispus în finală de cuplul Carolina Alves (Brazilia)/Marin Bassols Ribera (Spania), cu 6-4, 6-3.

Bara şi Gorgodze, principalele favorite, s-au impus după o oră şi 16 minute.

În primul set, perechea a revenit de la 0-2 şi a câştigat cu 6-4, iar în actul secund, după ce şi-au pierdut serviciul la debut, au luat patru ghemuri la rând, păstrându-şi avantajul până la final (6-3).

Perechea româno-georgiană a fost recompensată cu un cec de 5.000 de dolari şi 160 de puncte WTA la dublu pentru victoria din Uruguay.

Bara şi Gorgodze au 14 victorii în ultimele lor 15 meciuri de dublu, concretizate în patru titluri la ultimele cinci turnee (Karlsruhe WTA 125, Transylvania Open WTA 250, Buenos Aires WTA 125 şi Montevideo 125).
AGERPRES (AS-editor: Mihai Ţenea, editor online: Simona Aruştei)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 The Times / Disperare la Kremlin! Armata Rusiei, aproape de o înfrângere umilitoare în sudul Ucrainei!

2 Era intimă cu Lavrov! / Jurnalista rusă Daria Aslamova, arestată pentru spionaj în Kosovo

3 VIDEO În prima mașină erau șase comandanți ruși care au fost „eliberați de viață”. În cealaltă, 5 soldați, „eliberați” și ei...

4 Noul război? Amănunte care dau fiori...

5 Televiziunea publică rusă în delir / Se cere deschiderea unui nou front în Germania și lovirea de către Armata rusă a Berlinului