Tenis: Irina Begu s-a calificat în semifinalele turneului BRD Bucharest Open

Tenis: Irina Begu s-a calificat în semifinalele turneului BRD Bucharest Open

Jucătoarea română Irina Begu s-a calificat, vineri, în semifinalele turneului de tenis BRD Bucharest Open, dotat cu premii în valoare de 226.750 dolari, după ce a învins-o în sferturile de finală, cu 7-5, 6-0, pe franțuzoaica Pauline Parmentier (107 WTA).

Begu, favorită numărul 7, a întâmpinat o replică mai puternică din partea adversarei sale doar în primul set, când și-a pierdut de două ori serviciul. Însă a revenit pe final și l-a adjudecat cu 7-5. În setul secund, jucătoarea română a controlat total meciul, impunându-se cu 6-0.

Irina Begu a avut un procentaj al primului serviciu mai bun, 75% față de 62% al jucătoarei franceze. De asemenea, ea a făcut doar 3 duble greșeli, față de cele 5 ale adversarei.

Jucătoarea română clasată pe locul 58 WTA și-a adjudecat 11.300 de dolari și 110 puncte, urmând să o întâlnească în semifinalele competiției găzduite de Arenele BNR pe favorita numărul 2, Carla Suarez Navarro (34 WTA).
AGERPRES (editor: Marius Țone, editor online: Ada Vîlceanu)


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

4 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro