Tenis: Prima favorită Ashleigh Barty, accidentată, a abandonat în turul doi la Roland Garros

Tenis: Prima favorită Ashleigh Barty, accidentată, a abandonat în turul doi la Roland Garros

Jucătoarea australiană de tenis Ashleigh Barty, numărul 1 WTA, a abandonat, joi, din cauza unei accidentări la turneul de la Roland Garros, al doilea Grand Slam al anului de la Paris, în momentul în care era condusă de poloneza Magda Linette (45 WTA) cu 6-1, 2-2, într-un meci din turul doi.

Barty, campioană pe zgura pariziană în 2019, a început meciul cu un bandaj la coapsa stângă, iar anterior declarase că problema ei de la şoldul stâng s-a acutizat în weekend-ul trecut. Australianca a primit îngrijiri în primul ei meci disputat marţi.

Linette va juca pentru un loc în optimi cu Ons Jabeur (Tunisia), care a învins-o pe australianca Astra Sharma cu 6-2, 6-4.

Într-un meci disputat joi în turul doi, Sofia Kenin (SUA), cap de serie 4, a eliminat-o pe conaţionala ei Hailey Baptiste cu 7-5, 6-3, în timp ce Elina Svitolina (Ucraina), cap de serie 5, a eliminat-o pe americanca Ann Li cu 6-0, 6-4.

Alte rezultate de joi:
Jessica Pegula (SUA/Nr.28) - Tereza Martincova (Cehia) 6-3, 6-3
Karolina Muchova (Cehia) - Varvara Lepchenko (SUA) 6-3, 6-4
Marta Kostiuk (Ucraina) - Zheng Saisai (China) 6-3, 6-4.
AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria