Tenis: Simona Halep, accidentată la gleznă, a declarat forfait pentru turneul de la Zhengzhou

Tenis: Simona Halep, accidentată la gleznă, a declarat forfait pentru turneul de la Zhengzhou

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, numărul 4 mondial, este accidentată la glezna stângă şi a declarat forfait pentru turneul de la Zhengzhou (China), ce va începe pe 9 septembrie, informează WTA.

Accidentarea de la glezna stângă a făcut-o pe Simona Halep să abandoneze în meciul cu jucătoarea cehă Marie Bouzkova, disputat pe 10 august la Toronto. La Cincinnati, ea a fost eliminată de viitoarea câştigătoare a competiţiei, Madison Keys, iar la US Open, ultimul turneu de Mare Şlem al anului, a cedat în turul secund în faţa americancei Taylor Townsend.

Fostul lider mondial are în continuare dureri, ceea ce a făcut-o să renunţe la turneul de la Zhengzhou, aflat la prima ediţie.

"Simt în continuare dureri la gleznă şi staff-ul meu medical m-a sfătuit să joc săptămâna viitoare", a declarat Halep, potrivit unui comunicat postat de WTA. Ea a spus că şi-ar fi dorit să joace la Zhengzhou, oraş unde nu a mai fost, şi speră să fie prezentă la ediţia de anul viitor a turneului.

După ce românca a declarat forfait, jucătoarea cehă Tereza Martincova este calificată direct pe tabloul principal.
AGERPRES (AS/editor: Mircea Lazaroniu, editor online: Ady Ivaşcu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”