The Times: Melania Trump s-a simțit „violată” după ce agenții FBI i-au „contaminat” dormitorul în timpul perchezițiilor de la Mar-a-Lago

The Times: Melania Trump s-a simțit „violată” după ce agenții FBI i-au „contaminat” dormitorul în timpul perchezițiilor de la Mar-a-Lago

Melania Trump s-a simțit violată și și-a cumpărat lenjerie intimă nouă după ce agenții FBI i-au „contaminat” dormitorul în timp ce percheziționau casa din Florida a fostului președinte, în Mar-a-Lago, au susținut prieteni ai fostei prime doamne a Statelor Unite, relatează The Times .

Melania este o „germofobă” care nu-l lasă nici măcar pe Donald Trump în camerele ei, au spus aceștia, în comentarii despre urmările percheziției de luna trecută pentru documente clasificate, când fostul președinte i-a acuzat pe agenții FBI că au „scotocit” prin hainele soției sale și au lăsat în urmă o „mizerie”.

„Melaniei nu-i place ideea că niște străini se duc să scotocească prin lucrurile ei. Cine știe cine i-a atins lenjeria intimă în timpul raidului? Nu se va mai simți niciodată confortabil purtându-i vreodată”, a declarat un prieten pentru site-ul Radar.

„Cei mai mulți oameni nu știu că Melania este mai germofobă decât soțul ei. Ea urăște ca oamenii să o atingă și cu siguranță nu vrea să îmbrace lenjerie intimă pe care agenții FBI au pus mâna”.

„Aceasta este casa ei. Este dormitorul ei. Nici măcar soțul ei nu are voie să intre în dormitorul ei”, a declarat un alt prieten pentru site. „Chiar dacă au purtat mănuși, tot sunt străini care îți umblă prin sertarele cu lenjerie intimă. Ea a cumpărat deja lenjerie intimă nouă și a aruncat tot ce a fost contaminat”, au adăugat sursele.

Trump însuși și-a exprimat furia în legătură cu acest presupus detaliu al incidentului din 8 august. „Tocmai am aflat că agenții au umblat prin dulapurile Primei Doamne și i-au răscolit hainele și obiectele personale. În mod surprinzător, au lăsat zona într-o relativă dezordine. Wow!”, a postat el pe Truth Social, rețeaua sa de socializare, în această săptămână.

Soția sa nu a făcut încă o declarație publică despre percheziție. Activitatea contului ei de Twitter din ultima lună a promovat în mare parte USA Memorabilia, un site pentru NFT-uri.

Un judecător federal a refuzat ieri să se pronunțe imediat dacă va da curs sau nu cererii fostului președinte de a numi un „special master”, un „arbitru” desemnat de o instanță, pentru a examina documentele pe care FBI le-a luat din casa sa de la Mar-a-Lago în august.

În cadrul unei audieri în West Palm Beach, Florida, judecătoarea Aileen Cannon a declarat, de asemenea, că va amâna să se pronunțe acum asupra deschiderii unui inventar mai detaliat al bunurilor confiscate, pe care Departamentul de Justiție l-a depus la tribunal.

Companiile de presă au cerut în această săptămână să facă publice documentele sigilate.

Audierea a avut loc la mai puțin de două zile după ce procurorii au dezvăluit noi detalii despre investigația lor cu privire la faptul că Trump a reținut ilegal documente guvernamentale și a încercat să obstrucționeze ancheta guvernului ascunzând unele dintre ele de FBI.

Trump s-a plâns ieri că FBI l-a pus într-o lumină proastă după ce un dosar al Departamentului de Justiție a arătat o fotografie cu documente clasificate care zac pe podeaua a ceea ce pare a fi o cameră din Mar-a-Lago.

„Mulți oameni cred că atunci când intri în biroul meu, am documente confidențiale sau orice altceva – toate declasificate -, dar eu aveam documente confidențiale împrăștiate pe podea. Ca un neisprăvit”, a declarat Trump la emisiunea radiofonică John Fredericks. „Ca și cum aș sta acolo să citesc aceste documente toată ziua sau altcineva ar fi făcut-o”.


Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

3 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

4 VIDEO Unde o fi plecat așa intempestiv Nicușor Dan?

5 Foarte interesante amănunte...