Tulcea: Jandarm în stare gravă la spital, după ce a fost lovit intenționat cu mașina de un șofer oprit în trafic

Tulcea: Jandarm în stare gravă la spital, după ce a fost lovit intenționat cu mașina de un șofer oprit în trafic

Un jandarm angajat ca subofițer la Inspectoratul Județean de Jandarmi (IJJ) Tulcea se află internat în stare gravă la un spital din București, unde a fost transferat de urgență după ce a fost lovit intenționat, duminică seara, de un șofer oprit în trafic, pe numele căruia exista un mandat de arestare și care încerca să scape de închisoare.

Autorul accidentului, care a fugit de la locul faptei, este căutat în continuare de oamenii legii.

Potrivit unui comunicat de presă remis luni AGERPRES de Compartimentul de Informare și Relații Publice din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea se arată că procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea a dispus începerea urmăririi penale cu privire la infracțiunea de ultraj. 'Din probele administrate până la acest moment rezultă faptul că, la data de 28.05.2017, în jurul orei 18:15, un echipaj mixt format din subofițerul de jandarmi Rădulescu Ionuț din cadrul I.J.J. Tulcea și trei lucrători de poliție din cadrul Poliției orașului Măcin au oprit în trafic pe DN 22 la intrarea în orașul Măcin autoturismul marca Mercedes cu numărul de înmatriculare TL-08-LRM, în vederea punerii în aplicare a unui mandat de executare a pedepsei închisorii. Conducătorul auto a refuzat să însoțească pe agenții constatatori la sediul poliției și a plecat în viteză de la fața locului, lovind frontal cu mașina pe subofițerul de jandarmi Rădulescu Ionuț care încerca să-l oprească. Conducătorul auto a reușit să fugă de la fața locului, nefiind prins până la acest moment', se arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea.

În urma impactului, jandarmul Ionuț Rădulescu a rămas pe carosabil în stare de inconștiență, fiind necesară intervenția unei ambulanțe, care l-a transportat la Spitalul Județean de Urgență Brăila în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Brăila, dr. Alina Neacșu, a declarat presei că jandarmul a ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe în stare comatoasă, cu un traumatism cranian grav, motiv pentru care, duminică noapte, a fost transferat la la Spitalul Clinic de Urgență Bagdasar Arseni București.

AGERPRES / (AS — autor: Ecaterina Ignat, editor: Marius Frățilă)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…