Uite ce VALOARE a dat Guvernul Casei Poporului!

Uite ce VALOARE a dat Guvernul Casei Poporului!

Casa Poporului și terenul aflat sub cea mai grea cladire din lume sunt evaluate la 9,3 miliarde de lei. Purtătorul de cuvânt al Guvernului a făcut anunțul privind reevaluarea acestui imobil.

În şedinţa de guvern de azi a fost dezbătută o hotărâre referitoare la "actualizarea" valorii de inventar a Palatului Parlamentului, aflat în proprietatea Camerei Deputaţilor.

Potrivit proiectului de hotărâre de guvern, terenul pe care se află Palatul Parlamentului, în suprafaţă de 31 de hectare, valorează 4,05 miliarde de lei. Clădirea, care are o suprafaţă desfăşurată de 219.744 mp, a fost evaluată la 5,26 miliarde. 

În februarie 2016, preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a anunţat că a început procesul de înscriere cadastrală a clădirii şi că familia arhitectei Anca Petrescu deţine drepturile de imagine asupra clădirii.

"Acum am fost sesizat de către instituţie şi ni se cer daune pentru ultimii trei ani. Este o chestiune extrem de delicată şi complicată. Am început procesul prin care înregistrăm cadastral această construcţie a statului român", a spus Zgonea, la Antena 3.


Citește și:

populare
astăzi

1 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

2 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 „Au vrut ca o Ucraină epuizată, dar încă neînvinsă, să fie forțată să se așeze la masa negocierilor cu o Rusie epuizată, dar și neînvinsă”