ULTIMA ORĂ Simonei Halep i-au fost refuzate ultimele probe depuse la proces!

ULTIMA ORĂ Simonei Halep i-au fost refuzate ultimele probe depuse la proces!

Simona Halep este suspendată provizoriu din tenis începând din luna octombrie a anului trecut, iar Firicel Tomai (fost antrenor al liderei WTA) a venit cu informații importante despre procesul de dopaj al sportivei.

Simona HalepFoto: JULIAN FINNEY / Getty images / Profimedia

Simonei Halep i-au fost refuzate mai multe probe în procesul de dopaj

Într-o intervenție la Digisport, Tomai a oferit detalii de ultim moment despre procesul de dopaj al Simonei.

„Simona se luptă cu două amânări, procesul trebuia să aibă loc de două ori până acum, dar a fost amânat din diverse motive. Au fost trimise eșantioane fizice, medicamentele sau bidonul, și din câte știu au fost refuzate, s-a cerut o expertiză la laborator.

Este ciudat că se fac aceste amânări, este în detrimentul Simonei. Dar ea are vârsta și calitățile necesare încât să mai poată juca tenis 3-4 ani”, a spus Firicel Tomai la Digisport .

Antrenorul a colaborat cu Simona în perioada 2009-2013.

Halep (31 de ani) a jucat ultimul meci oficial la US Open 2022, atunci când a fost eliminată în runda inaugurală de Daria Snigur din Ucraina.

De știut:

  • Simona Halep este pentru moment suspendată provizoriu din tenis ca urmare a unui test pozitiv cu Roxadustat (efectuat pe durata US Open 2022).
  • Cazul Simonei va fi judecat de către Sport Resolutions, tribunal independent din Londra care gestionează dosarele de dopaj din sportul alb.
  • Totuși, în cazul în care nevinovăția nu va putea fi dovedită, Simona mai are o cale de atac: Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne.
  • Reamintim că suspendarea maximă pe care Halep ar putea să o primească este una de 4 ani.


populare
astăzi

1 Discursul unei femei simple din Republica Moldova care îi pune la colț pe rusofili. Tudor Chirilă: „Cel mai bun monolog de anul ǎsta!”

2 Pilot de bombardiere, ucis cu ciocanul în Rusia. El a omorât zeci de ucraineni în atacuri asupra unor obiective civile

3 Ce salariu are Diana Matei la Ministerul Apărării Naționale: „Trebuie să fac diferența între brut și net că habar nu am”

4 Amantlâc, fraudă și râcă la MAE

5 Jurnalist pro-rus, printre primii pe listele AUR pentru Senat. Ce declaraţii făcea la Ambasada Rusiei?