ULTIMA ORĂ Varianta Orban–premier, exclusă/Paritate la ministere, condiția USR Plus pentru a accepta varianta Cîțu–premier, Orban–președintele Camerei Deputaților

ULTIMA ORĂ Varianta Orban–premier, exclusă/Paritate la ministere, condiția USR Plus pentru a accepta varianta Cîțu–premier, Orban–președintele Camerei Deputaților

USR Plus cere un număr egal de ministere cu PNL în viitorul guvern pentru a accepta varianta propusă de liberali ca premier să fie Florin Cîțu, iar președinte al Camerei Deputaților – Ludovic Orban, au declarat surse politice pentru G4Media.ro. De asemenea, cei de la USR Plus nu își doresc nici creșterea numărului de ministere, nici divizarea acestora, au explicat sursele G4Media.ro.

Potrivit acestora, USR Plus exclude în continuare varianta ca Orban să preia șefia guvernului.

Sursele citate au explicat că aceste lucruri i-au fost transmise astăzi lui Ludovic Orban în cadrul întâlnirii cu ceilalți lideri ai viitoarei coaliții – Dan Barna, Dragoș Tudorache și Kelemen Hunor de la Vila Lac.

Liderul PNL, deși nu a părut foarte încântat de condițiile USR Plus, a spus că va discuta problema în partid, înainte de o nouă rundă de negocieri, care ar putea avea loc vineri.

În această seară, de la ora 18:00, liderii liberali s-au întâlnit din nou la sediul partidului, unde discută cu Ludovic Orban strategia de urmat în continuare în negocierile pentru formarea coaliției.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Javra, îngropată definitiv de Buzăianu! / Cât „cașcaval” a primit viitoarea „regină a pușcăriașilor”

2 Dragnea confirmă scandalul cu țiitoarea! Mesaj de ultimă oră

3 Așa o fi?

4 „Am ținut-o câteva zile, era varză. I-am și cumpărat câte ceva și i-am dat-o înapoi."

5 Așa o fi?