Unele date arată că coronavirusul circula deja din vara anului 2019

Unele date arată că coronavirusul circula deja din vara anului 2019

Experți au analizat anumite date care arată o prezență a virusului SARS-CoV-2 la Wuhan mult înaintea primului caz oficial înregistrat. Coronavirusul ar fi început să circule la Wuhan din vara anului 2019, asta au demonstrat analizele companiei Internet 2.0, care au studiat contractele încheiate la acea vreme de instituțiile publice din regiune, arată „Telegraph”. Or, primul caz de COVID-19 a fost oficial detectat în decembrie. Analizele raportează că cheltuielile din 2019 ale laboratoarelor de teste PCR din provincial Hubei, a cărei capitală este Wuhan, s-au dublat față de 2018 și arată „o creștere semnifictivă a cheltuielilor”. Într-adevăr, centrul de prevenție și control al bolilor din Hubei, Spitalul Militar din Wuhan, Institutul de Virusologie și Universitatea de Tehnologie din Wuhan figurează printre comanditarii de echipamente.
„Telegraph” arată că aceste analize au fost remise administrației americane./gsarbu/vdraguta

(www.lesoir.be – 5 octombrie)

Sursa: rador.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...