„Valori” în Anglia/Ce a pățit un fost polițist englez când trei românași au vrut să-i cumpere mașina

„Valori” în Anglia/Ce a pățit un fost polițist englez când trei românași au vrut să-i cumpere mașina

Un englez care a scos la vânzare un Audi A5 s-a trezit cu trei români la ușa casei, dornici să vadă mașina și să o cumpere. A descoperit apoi că cei trei sunt trei escroci care ar fi făcut orice să scadă prețul automobilului, scrie The Sun.

Un dealer auto din Tiptree, Essex, a scos la vânzare pentru 7.000 de lire sterline un Audi A5 și a doua zi a primit un telefon de la un posibil cumpărător. A mers rapid acasă, a spălat mașina și a aranjat-o pentru a fi vizionată.

Apoi, într-un autoturism argintiu au sosit trei români, însoțiți de un copil. Au început să dea roată mașinii care era de vânzare, au ridicat capota pentru a vedea motorul, s-au uitat în portbagaj. Unul dintre români i-au spus proprietarului că roata de rezervă are o problemă și l-a chemat la portbagaj.

Atunci pe bărbat l-a strigat soția lui, care privea de la fereastră. A fost momentul când românii s-au urcat rapid în mașina cu care veniseră și au fugit. Atunci englezul în vârstă de 34 de ani și-a pornit Audi-ul, care a început să scoată fum de la motor! 

„Unul dintre ei se uita la roata de rezervă și mi-a spus: asta este rupt, asta este rupt. Nu era nimic în neregulă, așa că m-am dus să-i arăt că totul funcționează bine. Apoi, ceilalți doi din partea din față a mașinii au făcut asta: unul a turnat ulei în rezervorul de lichid de răcire, folosind o sticlă de suc. Iar celălalt a pus ulei în admisia de aer. Din fericire, soția mea se uita pe fereastră. A strigat, mai era și un vecin care îi supraveghea”, a povestit englezul.

Englezul a spus că românii au scos atunci o geantă cu bani și i-au arătat că vor să cumpere mașina. Bărbatul le-a cerut să plece și apoi a depus plângere. Când polițiștii au verificat camerele de supraveghere, au descoperit că totul fusese filmat și acum cei trei români sunt căutați.

Vânzătorul mașinii, fost ofițer de poliție, a adăugat: „Nu-mi vine să cred că au avut atât tupeu să facă asta la pragul casei mele!”.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD a „câștigat” Primăria Sectorului 1! Justiția paralelă a Partidului a găsit 1360 de voturi în plus pentru „…

2 Avertismentul profesorului Virgil Păunescu în legătură cu vaccinurile

3 Așa o fi?

4 Mafia cu gulere galbene / Te crucești când citești așa ceva!

5 Alina Ghica, judecătoarea care a suspendat completurile de 5 judecători la cererea lui Dragnea și a anulat o p…