VIDEO Arătați acest filmuleț copiilor și nepoților voștri! Urmașii ideologici ai acestui monstru conduc astăzi România!

VIDEO Arătați acest filmuleț copiilor și nepoților voștri! Urmașii ideologici ai acestui monstru conduc astăzi România!

Arătați acest filmuleț copiilor și nepoților voștri! Urmașii ideologici ai acestui monstru conduc astăzi România! Dragnea a depus în Parlament o lege prin care dorea cenzurarea internetului. Acum, Codrin Ștefănescu și Nicolicea vor să introducă închisoarea pentru postări pe Facebook. În 10 august au folosit Jandarmeria pentru a-i lovi cu cruzime și umili pe români. Nu rămâneți indiferenți! Indiferența ucide fibra popoarelor! Ea dă putere și curaj acestor monștri!

Torţionarul Franz Ţandără a dat un interviu în anul 2002 în care povestea cu mare emfază ce torturi le aplica oamenilor nevinovaţi şi plăcerea pe care o avea atunci când îi schingiuia.

Interviul realizat în anul 2002 a fost postat pe Facebook de către Daniel Dumitrică. Îngrozește modul senin în care torţionarul povestea cum îi extermina pe cei închişi pe motive politice, fără temei.

„Torţionarul Franz Ţandără, fost copil de trupe, vagabond, închis în anii '50 pentru că şi-a ucis tatăl, graţiat de scriitorul Mihail Sadoveanu (după propria-i mărturie) şi ajunge instrument al sistemului criminal comunist.

«Câte căpăţâni ai făcut luna asta?»

«Era o plăcere de a tortura; era o distracţie». «Oamenii curaţi la suflet n'au scăpat.

I'am terminat pe toţi». Nebunie curată...“, a postat Daniel Dumitrică pe Facebook.

Fabian Anton, realizatorul interviului: "Cîteva săptămîni mai tîrziu i-am trimis filmarea. M-a sunat apoi să îmi spună că după ce ai lui au văzut interviul l-au dat afară din casă și nu mai vorbesc cu el. Dormea la un prieten, la stupină, și nu, nu îi părea rău de starea în care a ajuns ci de faptul că nu a avut puterea să mărturisească totul mai întîi familiei și abia apoi nouă."

Țandără a murit în 2004, a mai precizat Dumitrică pe Facebook.



Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…