VIDEO Ascultați ce-a spus azi-noapte la Antena 3 nenorocita asta despre ce-ar fi discutat cu Juncker și Timmermans!

VIDEO Ascultați ce-a spus azi-noapte la Antena 3 nenorocita asta despre ce-ar fi discutat cu Juncker și Timmermans!

Ascultați ce-a spus azi-noapte la Antena 3 nenorocita asta despre ce-ar fi discutat cu Juncker și Timmermans! Din ce-a spus la Antena 3, ai zice că Juncker și Timmermans i-au plâns de milă ei, Guvernului și lui Dragnea! Dăncilă a declarat marți seară la Antena 3 că ar fi discutat cu președintele Comisiei Europene, Jean – Claude Juncker, și prim-vicepreședintele Frans Timmermans „despre cele 6.000.000 de telefoane ascultate, ceea ce este un lucru greu de crezut, dar din păcate un lucru real în România”.

Declarațiile halucinante ale Proastei, de la minutul 21.00:

Dăncilă a mai vorbit în interviul de la Antena 3 că a discutat cu Juncker și Timmermans despre plângerea de înaltă trădare depusă de Ludovic Orban: „Am reiterat faptul că pentru mine şi pentru mulţi români este de neexplicat cum înalta trădare este asociată unui act diplomatic, cu un stat cu care avem parteneriat strategic. Au fost foarte miraţi de acest lucru. Am informat, pentru că nu vreau ca să ajungă la Bruxelles informaţii denaturate. Am spus că nu mă tem de cercetările care se vor face, de lucrurile care vor fi cerute pentru a elucida acest subiect. Îmi doresc să se elucideze acest subiect, dar în acelaşi timp cred că acest lucru nu a făcut bine României şi am această convingere, mi s-a întărit această convingere şi în urma discuţiilor pe care le-am avut”, a declarat Dăncilă, citată de News.ro.

De fapt, purtătorul de cuvânt al Comisiei Europene a declarat pentru G4Media.ro că Junker i-a atras atenția marți Proastei României, în cadrul unei întâlniri avute la Bruxelles, ”să facă eforturi pentru revenirea la un discurs politic decent pe scena politică românească”. De asemenea, Junker a avertizat-o pe Dăncilă că România se află încă sub monitorizarea atentă a Comisiei Europene în ceea ce privește Justiția și ”a insistat asupra faptului că este crucial ca progresele făcute până acum să nu fie compromise”.

Faza cu cele 6 milioane de telefoane ascultate

Tema celor 6 milioane de telefoane ascultate a fost lansată de Claudiu Manda, șeful comisiei de control parlamentar al SRI, și preluată ulterior de toți liderii PSD și susținătorii lor mediatici.

Astfel, Manda declara la 1 iunie că ”totalul acestor acte de autorizare şi supraveghere în perioada 2005 – 2016 înseamnă peste 311.000 de mandate. În contextul în care pe un mandat de supraveghere, aşa cum am văzut şi am auzit la comisie, putem să ne gândim că vorbim de o medie de 20 de persoane sau de posturi interceptate, putem să gândim că au fost mai mult de 6 milioane de persoane care au fost interceptate în toată această perioadă”.

La doar câteva ore după declarațiile lui Manda, Serviciul Român de Informații l-a contrazis și a furnizat numărul oficial de mandate de interceptare emise în perioada 2004 – 2016. După ce Manda a susținut că în 12 ani au fost emise peste 311.000 de mandate, ceea ce, în opinia sa, înseamnă peste șase milioane de persoane ascultate, SRI a explicat, într-un comunicat că, de fapt, în perioada respectivă au fost solicitate 28.784 de mandate de interceptare.

Ulterior precizărilor Serviciului, Claudiu Manda a contracarat: ”Pe mine deja începe să mă deranjeze chestiunea asta”, a spus el într-o intervenție telefonică la România Tv.



Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...