La sfârșitul anului trecut, șoferul unui autobuz aparținând Transurb s-a bătut parte în parte cu conducătorul unui autoturism, scriu jurnaliștii de la publicația locală  Vremea Nouă , care publică și înregistrarea video a incidentului.

Cei doi și-au împărțit pumni și picioare, scenele fiind de o duritate ieșită din comun. La un moment dat, soferul de pe autobuz s-a folosit și de o bâtă pentru a se apăra. Minute bune, traficul din intersecție a fost blocat, în timp ce ceilalți participanți la trafic se uitau siderați la ce se întâmplă în fața lor. Incidentul, surprins de camerele video ale primăriei, a ajuns în atentia polițiștilor vasluieni care au deschis dosar penal pentru loviri sau alte violențe.

Potrivit publicației locale, toate neînțelegerile au pornit, spune Cosmin S. șoferul autoturismului implicat în incident, din autogara Transurb, când soferul autobuzului a ieșit în drumul principal fără să se asigure și fără să semnalizeze.

În ajutorul bărbatului a sărit șoferul unui alt autobuz care se afla mai în spate. Cei doi angajați ai Transurb s-au folosit inclusiv de o bâtă pentru a-și potoli adversarul, întreaga scenă petrecându-se sub ochii a zeci de participanți la trafic.

Citește articolul integral pe Vremea Nouă