VIDEO Ce imbecil sinistru! Deputat ALDE despre suspecții de coronavirus: „Să fie duși în containere, lângă orașe”

Deputatul de Suceava Alexandru Băişanu a venit miercuri, în cadrul unei conferinţe de presă, cu o propunere cel puțin bizară, în contextul amenințării coronavirusului: parlamentarul a spus pe un ton cât se poate de serios că persoanele suspectate de infectare cu coronavirus ar trebui plasate în carantină în zone izolate, lângă orașe, în containere.

La conferinţa de presă pe care a susținut-o în orașul care l-a trimis în Parlamentul României, Băișanu a venit cu o listă cu zece măsuri anti-coronavirus. Pe lângă unele propuneri care sună cunoscut, deputatul a venit și cu una originală:

Aş veni cu o propunere către Guvernul României, către Consiliile Judeţene, Prefecturi şi Primăriile mai importante, cu populaţii mai mari. Cred că ar trebui să achiziţioneze containere modulare pe care să le pună în zone izolate, lângă oraşe, pentru a rezolva chestiunea carantinării oamenilor infestaţi. Aceste containere costă de la 1.300 de euro. Nu uitaţi, China a construit în 10 zile un spital cu 1.500 de locuri folosind acest tip de containere modulare... Să fie internaţi pe o perioadă normală, cât hotărăsc medicii, internările făcându-se la ieşirea din oraş. Eu cred că într-o săptămână, fiecare oraş poate să tragă apă, canal, energie într-o astfel de zonă şi am putea crea un astfel de campus”, a declarat în conferința de presă Alexandru Băişanu.


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Informație / Presiuni enorme asupra lui Ciolacu pentru dărâmarea Guvernului Orban! Miza? Ponta-premier!

2 Document / Ăștia ar trebui condamnați pe viață! / Peste 426 de milioane de euro, valoarea prejudiciilor din dosare…

3 Citiți și voi ce măcel pun la cale Firea și Cercel!

4 VIDEO Utilajele cumpărate de ROMARM din China pentru fabricarea măștilor s-au stricat! Statul român n-a vândut…

5 ULTIMA ORĂ / Documentul care-l înfundă pe Arafat / Sursă: Procurorii DNA trebuie să facă un singur lucru

recomandări

Te ia DNA: Emilian Gămureac

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Noi dovezi că pisicile conduc de fapt lumea