VIDEO Cum au intervenit frații Pian în scandalul dintre Florin Salam și Mihăță Piticu

VIDEO Cum au intervenit frații Pian în scandalul dintre Florin Salam și Mihăță Piticu

Fără să dea cuiva vreo socoteală, nici măcar Fiscului, maneliștii au trecut la aemințări directe. Florin Salam i-ar fi trimis pe frații Pian la poartă la manelistul Mihăiță Piticu după ce acesta îl înjurase de familie și copii într-un live.

Scandalul a pornit de la invitaţia pe care Mihăiţă i-a făcut-o lui Florin Salam, de a cânta, alături de alţi manelişti de top, la majoratul fiicei lui. Salam i-a promis că vine, dar nu a mai ajuns.

După petrecere, aflat sub influenţa alcoolului, Mihaiţă Piticu a făcut un live pe reţelele sociale în care i-a aruncat cele mai urâte cuvinte lui Salam. Atacul a fost cu atât mai dureros cu cât nu l-a vizat doar pe Salam, ci şi pe copiii lui.

Primele informații arată că la scurt timp după ce a făcut live-ul în care vorbea urât de Florin Salam, Mihăiță Piticu s-ar fi trezit la poartă cu liderii clanului Pian, Grațian Pian și Evis Pian, care l-ar fi pus pe acesta să își ceară scuze pentru tot ce a spus despre cunoscutul artist.

Mesajul lui Florin Salam

„Mihăiţă Piticu, îţi stă ţie bine să-mi dai tu mie bacşiş? Tu trebuie să stai să-mi dai şerveţele, să mă şterg. Tu-ţi dai seama? Tu zici că-mi dai mie 10.000-15.000 de dolari, tu ăsta care nu ştii nimic să cânţi. Dacă tu-mi cânţi, eu îţi dau 20.000. Să mă ierte România că vorbesc aşa. Şi tu vorbeşti că-mi dai mie 10.000. Şi eu ce să zic, să zic wow? Tu eşti un sclav care te-am ajutat. Eu te-am ajutat, am cântat şi eu cutare cu tine. Scalvii când devin mari… mari.. cu 3 lei, 5 lei… mare n-ai cum să fii nici dacă ai 6 lei, da uite că mi-ai vorbit urât. Nu m-au înjurat pe mine şmecheri… Sunt atâţia şmecheri în România asta care se uită la prostiile astea pe care le faci tu…

Ţi se cuvine ţie să-ţi cânte Florin Salam? Vrei să ai tu onoarea asta, mă, fratele meu? Te-am ajutat şi eu, ai văzut că nevasta ta ştie mai bine şi ca tine. Te-am luat dintr-un ghetou şi te-am pus să ai o căsuţă. Să-şi dea Dumnezeu sănătate la copiii tăi, mai puţin ţie„, a răbufnit Florin Salam pe TikTok.

Mihăiță Piticu și-a cerut scuze

După ce și-a cerut scuze pe live-ul de pe TikTok, Mihăiță Piticu i-a lăsat pe Grațian și Elvis Pian să vorbească. Aceștia l-au rugat pe manelist să le spună oamenilor totul, mai ales pentru că nu a făcut bine ce a făcut, ținând cont de faptul că a vorbit urât atât la adresa lui Florin Salam, dar și a copiiilor lui.

„Îmi retrag cuvintele şi-mi cer scuze că am înjurat de copii, de familii. Eram beat, beat, beat, beat. Dar nu pe Florin Salam, excludem pe naşul Adrian Minune, pe Florin Salam şi colegii noştri”, a spus Mihăiță Piticu, conform Spynews.

Cum îi amenințau Duduienii pe maneliști: Îi tai limba lui Salam

Relații dintre Florin Salam și clanul Duduienilor, din care fac parte și Grațian și Elvis Pian, nu a fost mereu așa bune.
O înregistrare a Poliției a surprins o discuție între doi dintre capii clanului Duduianu, în care unul dintre acești interlopi, Aramis, unchiul lui Emi Pian, îi spunea celuilalt că îi va tăia limba manelistului Florin Salam, dacă nu-i va da 100.000 de euro.

Motivul supărării interlopului Constantin Nicolae (zis „Aramis”, fiul lui Cristofor, fostul cap al clanului Duduianu) a fost că, în 22 iunie, fusese agresat într-un restaurant și considera că este vina manelistului Salam, prin urmare acesta era bun de plată.

În interceptările făcute într-o benzinărie, Aramis i se plânge lui Ioniță Marius, zis „Grasul”, căruia îi cere să se ducă la Salam și să-i aducă banii.


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro