VIDEO Dragnea îi transmite un avertisment MAFIOT lui Toader, sugerând că moțiunea simplă depusă de opoziție ar putea fi adoptată

VIDEO Dragnea îi transmite un avertisment MAFIOT lui Toader, sugerând că moțiunea simplă depusă de opoziție ar putea fi adoptată

Dragnea îi transmite un avertisment MAFIOT lui Toader, sugerând că moțiunea simplă depusă de opoziție ar putea fi adoptată. Președintele PSD, Liviu Dragnea, i-a transmis luni un avertisment fără echivoc ministrului Justiției, Tudorel Toader, sugerând că moțiunea simplă împotriva acestuia, care va fi dezbătură miercuri în Camera Deputaților, ar putea fi adoptată.

Întrebat de jurnaliști dacă Tudorel Toader ar trebui să aibă emoții miercuri la dezbaterea moțiunii de cenzură, Dragnea a răspuns: ”Nu știu. Chiar nu știu să vă răspund la această întrebare”.

”Are în continuare susținerea deputaților PSD?”, au insistat jurnaliștii. ”Vedem miercuri”, a replicat Dragnea.

Chestionat în continuare dacă PSD ia în calcul să susțină o moțiune simplă împotriva lui Tudorel Toader, liderul social-democrat a răspuns: ”PSD nu”.

De la minutul 2.55:

Liviu Dragnea și-a exprimat în mai multe rânduri nemulțumirea față de Tudorel Toader, căruia i-a reproșat lipsa de decizie în privința luării unor măsuri solicitate de PSD în domeniul Justiției. De altefl, Toader a fost amenințat de mai multe ori cu remanierea, dar a reușit să supraviețuiască în funcție.

PNL şi USR au depus pe 20 februarie la Camera Deputaților o moţiune simplă pe Justiţie în care îi cer ministrului Tudorel Toader să devoaleze motivul real al emiterii OUG de modificare a legilor justiţiei, să emită un nou act normtiv prin care să înlăture toate aspectele neconstituţionale din OUG şi să sprijine demersurile de desfiinţare a Secţiei de investigare a infracţiunilor din justiţie. Moțiunea va fi dezbătută miercuri.


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”