VIDEO Dragneo, se vede că te tragi din spermă de milițian! Ziua în care Poliția Română a devenit SLUGA regimului PSD!

VIDEO Dragneo, se vede că te tragi din spermă de milițian! Ziua în care Poliția Română a devenit SLUGA regimului PSD!

Ziua în care Poliția Română a devenit sluga regimului PSD! Dragneo, se vede că te tragi din sperma unui milițian! Protestatarul Cristian Mihai Dide a fost încătuşat vineri noaptea de poliţişti şi dus la Secţia 3 de Poliţie, scrie HotNews.ro. Dide a fost vizat de poliţişti după ce a proiectat cu laser mesajul #Rezist pe Palatul Regal din Bucureşti în timpul festivalului de lumini Spotlight. Poliţia susţine că l-a încătuşat pe Dide pentru că a refuzat să se legitimeze.

Un film postat pe Facebook arată o echipă de cinci poliţişti punându-i cătuşe bărbatului întins pe jos.

Cristian Dide a declarat pentru G4Media.ro  că nu a refuzat legitimarea, doar a contestat-o:  “Nu a fost un refuz concret. Am solicitat să mi se comunice de ce sunt legitimat. Nu am obţinut un motiv, potrivit legii 61. Nu am ajuns la a refuza legitimarea, am contestat-o”. Dide a mai spus că “am fost lovit, dar nu cu intenţie, din cauza lipsei de experienţă a poliţiştilor”. Protestatarul s-a arătat  “foarte revoltat nu pentru amendă, nu pentru încătuşare, nu pentru conducerea la secţie, ci pentru modul în care au urmat procedurile. Eu fiind paşnic a fost nevoie de 6 poliţişti să mă conducă la secţie”. Întrebat de G4Media.ro dacă a adresat expresii injurioase poliţiştilor, aşa cum arată comunicatul oficial, Dide a declarat: “Expresia pe care le-am adresat-o a fost Vă rog frumos să păstraţi distanţa pentru că mi-e frică de Poliţia Română, am văzut că sunteţi pedofili. Am vrut să le atrag atentia asupra imaginii proaste a Poliţiei, nu ca să îl jignesc pe agentul de Poliţie. Consider că nu e o jignire”.

Dide a mai spus că a primit o amendă contravenţională de 2.600 lei.

Diana Sarca, purtatorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, a transmis G4Media.ro precizări oficiale. Poliţia susţine că Dide a fost încătuşat şi condus la secţia de poliţie pentru că ar fi refuzat să se legitimeze şi “a avut un limbaj injurios”. Poliţia arată că după ce a fost identificat, Cristian Mihai Dide a fost sancţionat contravenţional. Întrebată de ce a fost nevoie de încătuşarea unei singure persoane de cinci poliţişti, Diana Sarca a spus că “imobilizarea a fost realizată pentru că a refuzat legitimarea”. Poliţia mai arată că a fost sesizată la 112 că pe clădirea Muzeului de Artă sunt proiectate imagini.





Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”