VIDEO Ecaterina Andronescu, primul lider PSD care-i cere socoteală lui Dragnea pentru protocolul secret semnat cu SRI

VIDEO Ecaterina Andronescu, primul lider PSD care-i cere socoteală lui Dragnea pentru protocolul secret semnat cu SRI

Senatorul PSD Ecaterina Andronescu a declarat sâmbătă că Liviu Dragnea ar trebui să explice de ce a semnat protocolul secret cu SRI.

“Domnul Dragnea trebuie să iasă public şi să spună ce conţine documentul pentru că altfel mesajul pe care îl transmite public îşi pierde credibilitatea, în opinia mea. Toţi membrii de partid şi-ar dori o guvernare mai eficientă, de aici apar frustrări ale oamenilor, care au impresia că lucrurile nu merg aşa cum ar trebui să meargă”, a spus Ecaterina Andronescu la Realitatea TV.

G4Media.ro  a scris joi în premieră că Liviu Dragnea a semnat în 2014, ca ministru al Dezvoltării, un protocol secret cu SRI, după cum reiese dintr-un răspuns oficial al ministerului. Dragnea a declarat anterior despre protocoalele secrete cu SRI că ”reprezintă baza scrisă pentru un sistem de poliţie politică”.

Potrivit informațiilor G4Media.ro, ministrul Dezvoltării, Paul Stănescu, unul dintre apropiații liderului PSD, i-ar fi cerut explicații lui Liviu Dragnea pentru semnătura de pe protocolul cu SRI încheiat în 2014. Dragnea a semnat protocolul cu SRI în plină campanie pentru alegerile prezidențiale, când Klaus Iohannis a câștigat competiția cu Victor Ponta. Pe atunci, Liviu Dragnea era președinte executiv la PSD și era cel care conducea deja de facto partidul și ținea legătura cu baronii.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante