VIDEO Gata, Dragnea a cerut OFICIAL amnistie și grațiere! România, SCOASĂ din Europa și NATO!

VIDEO Gata, Dragnea a cerut OFICIAL amnistie și grațiere! România, SCOASĂ din Europa și NATO!

Gata, Dragnea a cerut OFICIAL amnistie și grațiere! România, SCOASĂ din Europa și NATO!  Dragnea: Nu mă tem să folosesc cuvintele amnistie și grațiere. Nu stiu cum, când, dar PSD/ALDE are si această obligație, să repare nedreptățile.

Amnistie și grațiere e un fel de bombă atomică si ne codim dacă să o folosim cumva. E o blasfemie. Nu mă tem să folosesc aceste cuvinte. Dacă cineva găsește alte instrumente, alte măsuri legislative, orice alt tip de acțiune

Dacă nu, nu mai ezitați. Nu stiu cum, când, dar PSD – ALDE are si această obligație, să repare nedreptățile. Ca sa nu-si mai taie venele cei din presa cu epoleti, plătiți de Soroșică, inventați ceva. Găsiți ceva, o prevedere într-o decizie a CCR să spuneți că acestea nu sunt aplicabile lui Liviu Dragnea.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…