VIDEO Grindeanu JOACĂ TARE. Uite ce-a postat pe site-ul Guvernului!

VIDEO Grindeanu JOACĂ TARE. Uite ce-a postat pe site-ul Guvernului!

Grindeanu joacă tare. Uite ce-a postat pe site-ul Guvernului! Prim-ministrul Landului Saxonia, Stanislaw Tillich, l-a felicitat pe premierul Sorin Grindeanu pentru decizia anunţată miercuri seară de a nu demisiona din funcţie.

„Felicitări pentru decizia de aseară (de a nu demisiona din funcţia de prim-ministru al României - n.r.) ”, i-a transmis premierul Landului Saxonia lui Sorin Grindeanu în debutul întrevederii oficiale pe care aceştia au avut-o la Palatul Victoria, potrivit unei înregistrări video care a fost postată, joi, pe site-ul Guvernului.

Premierul român a răspuns: „Nu e simplu, dar am trecut şi prin perioade...”.

Sorin Grindeanu are o întrevedere la sediul Guvernului cu ministrul britanic al Apărării, Michael Fallon. Pe agendă figurează şi o întrevedere cu preşedintele Comitetului Economiei germane pentru Europa de Est, Wolfgang Buchele, programată a se desfăşura începând cu ora 13.00.

Premierul Sorin Grindeanu a anunţat miercuri seara, la Palatul Victoria, că nu îşi va da demisia din funcţie, decât după ce şeful statului va numi un premier de la PSD.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Dobitocul ăsta prezintă știri la Antena 3! / Citiți și voi ce personaje adăpostește cloaca lui Voiculescu!

2 Așa o fi?

3 Alcov bucureștean cu o bombă sexuală / Un milionar căsătorit a combinat-o pe fiica partenerului de afaceri

4 Cuplu de sătmăreni ucis cu brutalitate. Suspectul a violat soţia şi apoi i-a omorât pe cei doi soţi

5 Așa o fi?