VIDEO Grindeanu JOACĂ TARE. Uite ce-a postat pe site-ul Guvernului!

VIDEO Grindeanu JOACĂ TARE. Uite ce-a postat pe site-ul Guvernului!

Grindeanu joacă tare. Uite ce-a postat pe site-ul Guvernului! Prim-ministrul Landului Saxonia, Stanislaw Tillich, l-a felicitat pe premierul Sorin Grindeanu pentru decizia anunţată miercuri seară de a nu demisiona din funcţie.

„Felicitări pentru decizia de aseară (de a nu demisiona din funcţia de prim-ministru al României - n.r.) ”, i-a transmis premierul Landului Saxonia lui Sorin Grindeanu în debutul întrevederii oficiale pe care aceştia au avut-o la Palatul Victoria, potrivit unei înregistrări video care a fost postată, joi, pe site-ul Guvernului.

Premierul român a răspuns: „Nu e simplu, dar am trecut şi prin perioade...”.

Sorin Grindeanu are o întrevedere la sediul Guvernului cu ministrul britanic al Apărării, Michael Fallon. Pe agendă figurează şi o întrevedere cu preşedintele Comitetului Economiei germane pentru Europa de Est, Wolfgang Buchele, programată a se desfăşura începând cu ora 13.00.

Premierul Sorin Grindeanu a anunţat miercuri seara, la Palatul Victoria, că nu îşi va da demisia din funcţie, decât după ce şeful statului va numi un premier de la PSD.



Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Foarte interesante amănunte...