VIDEO Imagini care vor arunca în aer Guvernarea! Șeful Brigăzii Speciale a Jandarmeriei agresează un ziarist și-i confiscă telefonul!

VIDEO Imagini care vor arunca în aer Guvernarea! Șeful Brigăzii Speciale a Jandarmeriei agresează un ziarist și-i confiscă telefonul!

Imagini care vor arunca în aer Guvernarea! Comandantul Brigăzii Speciale de Intervenţie Vlad Ţepeş a Jandarmeriei agresează un ziarist și-i confiscă telefonul! Au apărut noi imagini cu momentul în care șeful  Brigăzii Speciale de Intervenţie Vlad Ţepeş a Jandarmeriei, colonelul Cătălin Răzvan Paraschiv,  îi ia telefonul reporterului HotNews.ro, iar jandarmii care-l însoțeau îl bruschează pe acesta.

În imagini se vede cum reporterul HotNews.ro Robert Mihăilescu este cu mâinile sus, într-una având telefonul cu care transmitea live, iar în cealaltă legitimația de presă.  Comandantul Brigăzii Speciale de Intervenţie,  colonelul Cătălin Răzvan Paraschiv, se apropie de el, îi smulge telefonul din mână și-l trage către jandarmii care-l împing, iar unul dintre ei îi aplică o lovitură.

Imaginile au fost postate pe Facebook de Vlad Gheorghe, el însuși bătut fără niciun motiv de jandarmi vineri noapte.

 Postarea integrală a lui Vlad Gheorghe pe Facebook: 

“Bărbatul în alb”, care ar putea fi comandantul Brigăzii Speciale de Intervenţie Vlad Ţepeş, îi smulge în aceste imagini telefonul unui cetățean care filma, îl bruscheaza și apoi îl da pe mâna jandarmilor cu care venise.
VA ROG SA DISTRIBUIȚI, POATE SE GĂSEȘTE VICTIMA.
Filmarea e de pe străzile adiacente, din cadrul operațiunii de fugarire a protestatarilor. Va ajunge și la procurori.
Toți cei cărora le-au fost luate sau distruse telefoanele sau aparatele foto trebuie să facă plângeri pt tâlhărie sau distrugere! Sunt fapte penale, nu au nicio legătură cu ordinea publică ci cu deranjul provocat de filmarea abuzurilor jandarmeriei. Pun modelele de plângeri la comentarii, mai jos, ca să le ia cine are nevoie.
Este important ca toți cei afectați sa facă plângeri la parchet! Altfel nu se va schimba nimic.
#farapenali #farapulane #refuzabuz”.

HotNews.ro a solicitat Jandarmeriei Române să confirme dacă bărbatul în alb este șeful Brigăzii speciale de Intervenții „Vlad Țepeș”, respectiv colonelul Cătălin Răzvan Paraschiv. Purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei, Marius Militaru a refuzat să confirme, invocând GDPR. 



Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...