VIDEO Încă un episod bizar cu Putin, petrecut la Kaliningrad

VIDEO Încă un episod bizar cu Putin, petrecut la Kaliningrad

Președintele Rusiei, Vladimir Putin, a coborât în mijlocul poporului: el a avut 10 secunde de dialog absurd din spatele mașinii blindate și înconjurat de o armată de bodiguarzi vizibil stresați. Evenimentul s-a petrecut în timpul vizitei la Kaliningrad și pare să fi fost regizat până la punctul la care s-a transformat în teatru absurd.

Putin în mijlocul poporului: zece secunde de dialog absurd

Potrivit imaginilor prezentate de Francis Scarr, un analist BBC care monitorizează presa din Rusia, coloana președintelui Rusiei a oprit aparent brusc, pe o șosea din oraș. Putin s-a dat jos din mașina sa blindată, înconjurat de nenumărate gărzi, și de la o distnță de, probabil, 10-15 metri le-a vorbit celor prezenți, care nu pot fi văzuți în filmare.

„Totul este bine?”, întreabă liderul atotputernic de la Kremlin.

„Da”, este răspunsul consemnat de Scarr.

„Guvernatorul nu vă supără?”, continuă Putin chestionarul.

„Nu”, vine răspunsul maselor populare.

„Bine, să aveți o zi plăcută”, a spus președintele Rusiei, după care a plecat însoțit de uriașa sa coloană de protecție.

În alte filmări, mai lungi decât cea prezentată de Scarr, se vede o coloană de circa 12-15 mașini, care circula neobișnuit de încet. Putin nu discută cu cei de pe partea sa de trotuar – care pare a fi ocupată doar de gărzile sale – ci cu cei aflați pe partea opusă. SURSA: defapt.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...