VIDEO Ludovic Orban, la Parchetul General

Președintele PNL Ludovic Orban a ajuns miercuri dimineață la Parchetul General. Din informațiile disponibile la această oră, vizita sa nu are legătură cu plângerea depusă împotriva premierului Viorica Dăncilă și a liderului PSD Liviu Dragnea.

 

 Ludovic Orban a vorbit foarte puțin cu jurnaliștii și a promis că va declara mai multe la plecare.

„Nu știu, dar nu cred că are legătură cu subiectul care vă interesează pe dumneavoastră. O să vă dau declarații la sfârșit”, a spus Ludovic Orban.

Potrivit informațiilor de la această oră, președintele PNL este martor într-un dosar, care însă nu are legătură cu plângerea sa împotriva premierului și președintelui PSD.

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a depus săptămâna trecută o sesizare la Parchetul de pe lângă Înalta Curtea de Casaţie şi Justiţie (PICCJ) împotriva premierului Viorica Dăncilă, acuzând-o de uzurparea funcţiei, prezentarea cu rea-credinţă de informaţii preşedintelui României, înaltă trădare şi divulgarea de informaţii secrete de stat, în legătură cu Memorandumul adoptat de Guvern privind mutarea Ambasadei României de la Tel Aviv la Ierusalim.

Plângerea îl vizează şi pe liderul PSD, Liviu Dragnea, acuzat de divulgarea de informaţii secrete de stat, după ce a făcut publice informaţiile referitoare la Memorandumul pe tema mutării ambasadei.

Plângerea liderului PNL a ajuns la DIICOT, vineri, după ce Parchetul instanţei supreme şi-a declinat competenţa în acest caz.


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Rareș Bogdan îi dă în vileag: Ciuma Roșie a simțit mirosul miliardelor de la UE, de aceea vrea dărâmarea Guver…

2 Document / Un studiu care aruncă în aer 3 luni de exagerări: Cei care sunt asimptomatici nu-i pot contamina pe c…

3 Mare dreptate are omul ăsta!

4 VIDEO Priviți unde s-a ajuns în America!

5 Stare de asediu la Washington după noi manifestaţii lângă Casa Albă / Președintele Trump a fost dus într-un bun…

recomandări

Te ia DNA: Minel Prina

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Inspirație de weekend