VIDEO New York: O serie de atacuri ale veverițelor i-a îngrozit pe rezidenții din Queens: „A fost atât de rapid și sângeros”

VIDEO New York: O serie de atacuri ale veverițelor i-a îngrozit pe rezidenții din Queens: „A fost atât de rapid și sângeros”

Cel puțin trei persoane din Rego Park, în districtul Queens, au fost atacate și mușcate de o veveriță, posibil deranjată de oameni, în ultimele săptămâni. Agresivitatea micilor rozătoare din copaci i-a făcut pe unii oameni din zonă să se teamă să iasă afară fără a fi înarmați cu spray de piper sau alte ”arme” anti-veveriță, potrivit  The Guradian .

„Câțiva oameni sunt destul de speriați”, a spus Micheline Frederick, o rezidentă local, pentru Guardian US. Frederick a fost ea însăși vizată de veveriță într-un atac pe 21 decembrie, când își ținea ușa deschisă în timp ce angajații unei firme de livrări îi cărau mobilierul.

„Dintr-o dată veverița mi-a urcat pe picior și m-am gândit că ”este un rozător mic, cât de rău ar putea fi?!”, așa că am rămas complet nemișcată și, la cîteva clipe după, sângele a început să țâșnească. A fost ca un meci de lupte care s-a însângerat foarte repede”, a spus Frederick.

Lunga luptă solitară a lui Frederick cu veverița - furnizorii de mobilă au fugit în casă în siguranță - a fost surprinsă de camera de securitate a vecinului ei. Filmările arată sânge pe Frederick și pe zăpada din apropiere. Frederick a suferit mușcături la brațe și mâini, cu degetul mic înroșit de sânge.

„Aveam mâna în jurul corpului și nu puteam să scap”, a spus ea. „A fost un atac furios și incredibil de puternic.” În cele din urmă, s-a scuturat puternic, suficient ca veverița să fugă într-un copac și să o privească. Frederick a fost nevoită să apeleze la tratament medical și a făcut injecții anti rabie în cazul puțin probabil în care veverița purta virusul.
Mai mulți alți vecini au fost, de asemenea, atacați, Frederick trebuind să țipe disperată către o femeie care a fost urmărită pe stradă de veveriță. „Aceste veverițe urmăresc agresiv oamenii”, a spus rezidentul Vinati Singh pentru WCBS.

Nu este clar ce a determinat comportamentul extrem de neobișnuit al veveriței, deși animalele pot acționa atipic dacă suferă de boli sau sunt obișnuite să fie hrănite de oameni.

Oficialii orașului au spus că au sfătuit angajarea unei firme autorizate pentru a prinde veverița. "Lucrăm activ cu rezidenții pentru a obține mai multe informații despre evenimente", a spus un purtător de cuvânt al departamentului de sănătate din New York, care a sfătuit ca oricine este mușcat să se prezinte la medic.
 br>br> 
 


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante