VIDEO O filmare apărută în SUA toarnă gaz pe foc în suspiciunile privind fraudarea votului

VIDEO O filmare apărută în SUA toarnă gaz pe foc în suspiciunile privind fraudarea votului

Un  material video filmat în noaptea alegerilor americane  generează noi acuzaţii privitoare la fraudele electorale.

Filmul arată cum funcţionari electorali din statul Georgia anunţă sfârşitul numărării voturilor în seara alegerilor, apoi aşteaptă ca observatorii şi presa să părăsească centrul electoral State Farm Arena din Atlanta. După ce aceştia părăsesc centrul, funcţionarii scot mai multe valize mari care conţin buletine de vot de sub o masă.

Înregistrările, prezentate de un avocat care asistă Partidul Republican în timpul unei şedinţe de joi a Senatului statului Georgia, este, probabil, una dintre cele mai clare dovezi directe a potenţialelor fraude şi va genera probabil anchete serioase.

Câţiva funcţionari electorali pot fi văzuţi în mod clar rămânând în urmă, după ce observatorii republicani au plecat deoarece li s-a cerut acest lucru. După ce mass-media îşi împachetează lucrurile, funcţionarii pot fi văzuţi scoţând valizele şi deschizându-le - la aproximativ 11 p.m ora locală.

De remarcat este faptul că pe data de 3 noiembrie în cursul zilei, numărarea a fost întreruptă timp de aproximativ 90 de minute din cauza a ceea ce oficialii au anunţat a fi o „spargere a unei conducte de apă”. O anchetă ulterioară a dovedit că era o minciună. A existat o spargere de conductă în zonă, însă nu de proporţii care să afecteze numărătoarea voturilor, relatează  Epoch Times .


Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

4 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

5 Foarte interesante amănunte...