VIDEO Priviți! Noi imagini dramatice și interzise din China!

VIDEO Priviți! Noi imagini dramatice și interzise din China!

Priviți! Noi imagini dramatice și interzise din China! Sursa:  Brighteon.com .

Numărul de decese confirmate cauzate de noul coronavirus în China a ajuns la cel puţin 493, după ce autorităţile din provincia Hubei au anunţat miercuri 65 de noi cazuri de deces, relatează AFP.

În actualizarea sa zilnică, comisia de sănătate din provincia Hubei (centru), epicentrul noii epidemii, a raportat, de asemenea, o creştere accentuată a numărului de persoane infectate, cu 3.156 de noi cazuri confirmate.
 
Numărul purtătorilor de noul coronavirus depăşeşte de acum 23.500 în China continentală în ansamblu, având în vedere elemente comunicate anterior de guvernul central, potrivit Agerpres.
INTERACTIV - Răspândirea cazurilor de îmbolnăvire cu coronavirus:
---
Hong Kong a raportat marți primul deces din cauza noului coronavirus, aceasta fiind a doua persoană din afara Chinei continentale ucisă de epidemia care a provocat până acum aproape 490 de victime, răspândindu-se tot mai mult prin lume și provocând temeri în privința economiei globale, transmite Reuters.
În ultimele 24 de ore au fost evacuați și mai mulți cetățeni străini din orașul Wuhan, iar mii de persoane sunt blocate pe o navă de croazieră japoneză după ce un pasager a fost testat pozitiv cu noul coronavirus.
 
Japonia: Zece persoane aflate pe nava de croazieră japoneză sunt infectate cu coronavirus

Pe nava Diamond Princes, care este în apropierea portului Yokohama, 10 persoane au fost confirmate ca fiind infectate cu noul tip de coronavirus, informează Ministerul japonez al Sănătății.

Pasagerii și membrii echipajului se află în continuare la bordul navei.

Oficialii niponi au început marți să testeze peste 3.700 de persoane, care se aflau la bordul unei nave de croazieră în carantină în apropierea portului Yokohama, după ce un pasager al vasului a fost depistat cu coronavirus, potrivit Mediafax.
 
Președintele chinez Xi Jinping ”strălucește prin absență” în această perioadă în care guvernul se luptă cu epidemia. Cea mai recentă apariție publică a avut loc pe 28 ianuarie, când s-a întâlnit cu directorul OMS în Beijing și a spus că el ”comandă personal” eforturile contra coronavirusului.

Totuși, Xi pare că se ferește să fie asociat cu lupta guvernului împotriva epidemiei. NU a fost văzut vizitând spitale, doctori sau pacienți, în condițiile în care premierul Li Keqiang a vizitat Wuhan, epicentrul epidemiei.
 


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia