VIDEO Priviți-l! Zici că l-a lovit trenul! Fifor, căcat pe el, se încurcă în minciuni pentru a justifica pierderea majorității

VIDEO Priviți-l! Zici că l-a lovit trenul! Fifor, căcat pe el, se încurcă în minciuni pentru a justifica pierderea majorității

Priviți-l! Zici că l-a lovit trenul! Fifor, căcat pe el, se încurcă în minciuni pentru a justifica pierderea majorității.

Fifor, dezorientat după ce PSD a pierdut majoritatea: „E foarte posibil ca unii colegi prezenți să nu fi avut cartelele de vot la ei”

Mihai Fifor, secretarul general al PSD, încercat să explice pierderea majorității de către PSD la votul de azi din Parlament prin faptul că unii PSD-iști ar fi fost prezenți în sală, dar nu au avut cartele de vot electronic.

”Avem 26 de absenți. E o zi în care nu am avut toți oamenii prezenți în sală sau care nu au avut cartelele de vot la ei”, a declarat Fifor, care a susținut că ”PSD nu a pierdut majoritatea”.

Reamintim că președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, declarase mai devreme, după votul din plenul reunit în care opoziția s-a impus, că matematic PSD a pierdut majoritatea.

Opoziția s-a impus la vot, miercuri, în Parlament și a respins ordinea de zi votată de PSD în Birourile Permanente. Au fost 194 de voturi ale opoziției față de 181 ale PSD, astfel că moțiunea de cenzură nu mai poate fi votată sâmbătă.




Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 VIDEO Cum, mint americanii? / Amănunte greu de digerat despre atentatul cu sute de victime din timpul retragerii americane din Afganistan, negat de Pent…