VIDEO Priviți și ascultați, oameni buni! Meleșcanu s-a dus la Dragnea, la birou, să-i dea raportul despre mutarea ambasadei din Israel! Ce calitate are Dragnea în afacerea asta?

VIDEO Priviți și ascultați, oameni buni! Meleșcanu s-a dus la Dragnea, la birou, să-i dea raportul despre mutarea ambasadei din Israel! Ce calitate are Dragnea în afacerea asta?

Priviți și ascultați, oameni buni! Meleșcanu s-a dus la Dragnea, la birou, să-i dea raportul despre mutarea ambasadei din Israel! Ce calitate are Dragnea în afacerea asta? Astăzi s-a întâmplat! Discuția dintre cei doi a avut loc în biroul lui Dragnea din Parlament și a durat aproape trei sferturi de oră . Nu este exclusă nici ipoteza ca cei doi să înceapă deja coordonarea declarațiilor în vederea audierilor de la DIICOT!

Ministrul de externe a adăugat că, în privința ambasadei, i-a prezentat „stadiul în care ne aflăm pe chestiunile economice, cu toate ministerele, de la economie la agricultură, să vedem care sunt avantajele și dezavantajele”.

„Am abordat, în primul rând, problemele de securitate, acum lucrăm în Ministerul de Externe la problemele juridice pe care le implică o asemene decizie și, în paralel, am solicitate de ministerele cu activități economice o evaluare și din partea lor. După care ne vom întâlni și vom face materialul ca atare”, a precizat șeful diplomației după întâlnirea cu infractorul din fruntea Camerei Deputaților.

Teodor Meleșcanu, a declarat azi și că nu sprijină desecretizarea memorandumului privind mutarea Ambasadei României în Israel de la Tel Aviv la Ierusalim. Cel care ar fi propus desecretizarea ar fost chiar Dragnea.

„A fost o idee. Eu, personal, nu sprijin inițiativa, dar, sigur, eu o hotărâre pe care o va lua guvernul, doamna prim-ministru”, a declarat Teodor Meleșcanu. Potrivit acestuia, „în cel mult o lună” va fi gata evaluarea privind oportunitatea mutării reprezentanței diplomatice la Ierusalim. 

„Am discutat, într-adevăr, în Biroul Național Permanent. Domnul președinte Dragnea a pus această problemă s-o studiem. Și, dacă se poate face, cred că ar fi bine să știe tot poporul ce discutăm în guvern, că nu e nicio problemă, n-avem secrete. Vorbim de România, nu de persoane sau de grupuri politice”, a declarat, pentru Digi24, vicepremierul Paul Stănescu.

 


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”