VIDEO Proasta s-a căcat în ceașcă! L-a „botezat” pe premierul Bulgariei! Voi realizați că ajung și bulgarii să râdă de noi?

VIDEO Proasta s-a căcat în ceașcă! L-a „botezat” pe premierul Bulgariei! Voi realizați că ajung și bulgarii să râdă de noi?

Proasta s-a căcat în ceașcă! L-a „botezat” pe premierul Bulgariei! Voi realizați că ajung și bulgarii să râdă de noi? Nouă gafă a Proastei României: L-a „botezat” pe premierul Bulgariei, după ce acesta făcuse un gest galant față de ea.Proasta României a făcut o nouă gafă, adresându-i-se premierului Bulgariei pe numele „Boris Borisov” în loc de Boiko Borisov, în cadrul unei conferințe comune susținute la Belgrad, alături de șefii de stat și de guverne din Serbia, Bulgaria și Grecia.

”Încep prin a-i mulțumi domnului președinte al Serbiei pentru primirea călduroasă specifică poporului sârb. Îmi face o deosebită plăcere să fiu astăzi aici (...) Ne dorim o conectarea cât mai bună întrețările noastre. Am discutat cu dl președinte despre cooperarea dintre România și Serbia, despre infrastructura care să lege cele două țări, despre un forum economic care efectiv să ajute oamenii de afaceri din România să investească în Serbia și invers. Am vorbit cu domnul prim ministru Boris Borisov (Boiko Borisov- n.red) despre o reuniune a celor două guverne”, a spus Proasta României.

Gafa sa a venit tocmai după ce premierul bulgar făcuse un gest galant, în condițiile în care președintele sârb Aleksandar Vučić a vrut să-i dea acestuia cuvântul, încurcându-se și el în protocol. Premierul Bulgariei a făcut însă un gest, dându-i întâietate Proastei. La conferință a participat și premierul grec Alexis Tsipras.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Planeta Moldova / Poliţist fotografiat în timpul unui joc erotic: îmbrăcat în lenjerie de damă şi cu un morcov î…

2 O doctoriţă de la SMURD Iaşi a fost inclusă în „Atlasul Frumuseţii”. „Un pacient m-a întrebat dacă a murit şi …

3 Noi reguli la vânzarea sau închirierea locuinţelor. Ce obligaţii pot fi impuse proprietarilor

4 Robert Turcescu, care s-a deconspirat în direct că a fost ofițer acoperit, revine în presă

5 Cum a ajuns "doctorul în economie" Darius Vâlcov în fața judecătorilor. "Fără acest pas, nu se finalizează pro…