VIDEO PSD aduce interlopii la comanda României! Da, oameni buni, acesta este noul șef al Protecției Consumatorilor numit de Dăncilă!

VIDEO PSD aduce interlopii la comanda României! Da, oameni buni, acesta este noul șef al Protecției Consumatorilor numit de Dăncilă!

PSD aduce interlopii la comanda României! Da, oameni buni, acesta este noul șef al Protecției Consumatorilor numit de Dăncilă!

Horia Constantinescu, șeful OPC Constanța, a fost numit joi șeful Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorului, la propunerea premierului Vioricăi Dăncilă.

Într-un interviu acordat pentru Info Sud-Est în august 2017, Horia Constantinescu a vorbit pe larg despre viața sa, creionând portretul unui personaj controversat, un afacerist de succes provenit dintr-o familie cu rădăcini puternic ancorate în structurile comuniste.

Horia Constantinescu este nepotul lui Miron Constantinescu, istoric și sociolog marxist care a contribuit la instaurarea comunismului în România, fost președinte al Marii Adunări Naționale. Miron Constantinescu este cel care a încercat să-l răstoarne pe Gheorghe Gheorghiu Dej, în 1956, după ce Hrușciov a denunțat staliniștii. 

Totodată, noul șef ANPC este nașul de cununie al lui Andrei Năstase și, la rândul său, Andrei Năstase a botezat unul dintre copiii lui Constantinescu. În episodul ”bodyguarzilor” care au venit să îl apere pe Liviu Dragnea la ÎCCJ, în octombrie 2017, Horia Constantinescu a declarat că este prieten cu doi dintre bărbații care l-au apărat pe fostul șef PSD și că aceștia au fost judecați incorect doar după aspectul fizic. 

De asemenea, noul șef al ANPC are, alături de Andrei Năstase, un restaurant în Parcul Regele Mihai (fost Herăstrău) din București, potrivit ziarului constănțean Info Sud-Est.

Comisarul.ro a scris de curând că Adrian Năstase are o influență din ce în ce mai mare în anturajul Vioricăi Dăncilă:  Informație. Adrian Năstase, tot mai influent în anturajul Vioricăi Dăncilă!





Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale