VIDEO PSD și PNL, aceeași mizerie! Îți vine să vomiți când vezi așa ceva!

VIDEO PSD și PNL, aceeași mizerie! Îți vine să vomiți când vezi așa ceva!

PSD și PNL, aceeași mizerie!Eugen Teodorovici şi senatorul liberal Carmen Hărău s-au certat pe microfon, la Hunedoara. Moment penibil la mitingul PSD de la Uricani, Hunedoara. Discursul ministrului Eugen Teodorovici a fost întrerupt de senatoarea liberală Carmen Hărău. De aici, până la o veritabilă ceartă pe microfon n-a mai fost decât un pas, relatează  Digi24.ro .

 

 Eugen Teodorovici: Şi doamna senator Hărău are ceva de spus (moment în care senatoarea îi smulge microfonul)

Carmen Hărău, senator PNL: Voiam să vă salut special că mi-a remarcat prezenţa. În plus faţă de asta îi sugerez domnului ministru al Finanţelor să citească şi pe partea cealaltă.

Domnul care a construit asta are mâini de liberali. Iar sprijinul cu care s-a construit este sprijin liberallilor. Scrie pe placă, pe partea cealaltă, domnule ministru de Finanţe.

Eugen Teodorovici: Daţi-mi, vă rog, microfonul!

Vedeţi? Dacă daţi unui liberal microfonul ţi l-a luat, s-a dus!

Carmen Hărău: Oameni buni şi dragi, vă salut cu tot respectul din partea Partidului Naţional Liberal!

Eugen Teodorovici: Vedeţi acum ... dacă doamna senator mi-a luat aşa repede microfonul. Doamna senator, apreciez atât de mult hotelul pe care il faceţi la Castelul Corvinilor, domne mai aveaţi un pic şi îl băgaţi în castel. M-aţi provocat! Numai! Numai! Vă salut numai bine şi Doamne ajută!

Dănuţ Buhăescu, primarul din Uricani, încercând să liniştească spiritele: Haideţi! Haideţi să nu... A zis-o de plăcere, deci nu!Nu! Nu! Nu!



Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”