VIDEO S-a aflat motivul evadării „divei” Bianca din hotelul unde era cazată cu prostul lui Bădălău

VIDEO S-a aflat motivul evadării „divei” Bianca din hotelul unde era cazată cu prostul lui Bădălău

Surse apropiate anturajului Biancăi Drăgușanu au dezvăluit pentru Click motivul real care a stat în spatele plecării furtunoase a fostei asistente TV din hotelul unde era cazată alături de partenerul ei, Gabi Bădălău.

Sursele spun că, de fapt, cei doi s-au contrat pe serviciile oferite de respectivul hotel, Bianca Drăgușanu fiind extrem de nemulțumită de masa oferită de locație, și nu numai. După ce au comandat un meniu de 500 de euro, blonda s-a plâns că mâncarea ar fi proastă și, nemulțumită, i-a zis lui Gabi Bădălău că vrea să plece. Prostul lui Bădălău a încercat să o calmeze și să o convingă să rămână, lucru care a enervat-o și mai rău, el nefiind de partea ei, astfel că a decis să își ia bagajele și să plece.

Mai mult decât atât, spun apropiații Biancăi, aceasta a ajuns să își care singură bagajele la mașină după ce angajații hotelului nu s-au oferit să o ajute. „Bianca a fost foarte nervoasă din cauza asta. Și că mâncarea a fost proastă, dar și că nimeni din staff nu s-a oferit să o ajute cu bagajele. De aia a plecat și de aia s-a și certat cu prostul. El a încercat să o calmeze și să o facă să rămână”, au declarat apropiații cuplului pentru Click.

Drăgușanu a fost nevoită să care trolerul și restul bagajelor prin drumul alunecos și cu zăpădă. Mașina cu care a plecat aceasta era parcată la o distanță semnificativă de locația unde cei doi și-au luat cazare, astfel că Drăgușanu a pornit de una singură către automobil, cu bagajele după ea, fără ca Bădălău să îi întindă o mână de ajutor. Se pare însă că problema a fost și la angajații hotelului de care Bianca a fost nemulțumită, aceștia neoferindu-se să o ajute cu bagajele.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…