VIDEO Scandal la Antena 1! Demisie în direct a unei asistente care n-a mai rezistat să ascundă mizeria Vulpița!

VIDEO Scandal la Antena 1! Demisie în direct a unei asistente care n-a mai rezistat să ascundă mizeria Vulpița!

Asistenta Mirelei Vaida de la „Acces Direct“, Emiliana Burghelea, şi-a dat demisia. Tânăra a mărturisit că nu mai acceptă ca în emisiunea în care lucrează să fie promovată violenţa.

În cadrul emisiunii „Acess Direct“ de luni, 15 iunie, asistenta TV Emiliana Burghelea a izbucnit în lacrimi şi şi-a dat demisia la finalul ediţiei, spunând că ea nu mai acceptă ca în platoul în care lucrează să fie promovată violenţa.

Asistenta TV a făcut referire la „serialul“ Vulpiţa, ce îi are drept protagonişti pe Viorel şi Veronica Stegaru, doi soţi originari din Vaslui. Emiliana a dezvăluit că Viorel şi-ar agresa fizic soţia, explicând că acest lucru ar fi ştiut de întreaga echipă a show-ului TV.

Asistenta TV a mărturisit că nimeni nu ia atitudine de dragul audienţei aduse de cele două personaje şi că a decis să demisioneze pentru a nu mai fi complice la această situaţie.

„Demisionez! Nu am cum să accept ce se întâmplă! Nu mi se pare normal! E sub demnitatea umană ca o femeie să ne spună că este agresată şi noi să fim obligaţi să ne facem că plouă doar de dragul artei. Eu nu pot să fac asta. Am zis în direct asta şi îmi asum! Chiar dacă voi fi dată în judecată. Îmi pare rău dar nu pot să tac. A fost o experienţă frumoasă până la un punct când lucrurile au început să degenereze“, a scris tânăra pe contul său de Instagram.

Ea şi-a explicat decizia şi într-un filmuleţ postat pe YouTube:

„Astăzi mi-am dat demisia de la Acces Direct. Ştiu că mulţi dintre voi mi-aţi spus de-a lungul timpului că nu este în regulă să fac parte din acest format, dar în momentul în care am fost pusă să ascund nişte agresiuni, nu am mai putut să fac parte din chestia asta pentru că am conştientizat că nu este în regulă ce se întâmplă. Mai bine mai târziu decât niciodată. Aţi avut dreptate, trebuia să fac asta mai demult. Azi s-a depăşit limita. Am fost pusă să ascund nişte lucruri care sunt sub demnitatea unei femei, nu contează că e Vulpiţa, că e X-uleasca, eu sau altă femeie. Este mult sub demnitatea oricărei femei ceea ce se întâmplă, iar eu nu am putut să rămân nepăsătoare. Nu am făcut asta ca să pătez imaginea oamenilor care lucrează acolo, cu care de altfel m-am înţeles foarte bine. Până astăzi, cînd m-au pus să fac ceva ce nu pot să fac. Nu pot să tac când cineva vine la mine, îmi spune ce se întâmplă şi-mi spune că sunt singura variantă de scăpare a ei, singura persoană care ar putea să o ajute, pentru că ceilalţi se fac că plouă.

Cine este Emiliana Burghelea

Emiliana sau „Emily“ Burghelea are 21 de ani şi este originară din Constanţa şi a urmat cursurile Facultăţii de Comunicare şi Relaţii Publice. A devenit cunoscută după ce a participat în show-ul de modă de la Kanal D, „Bravo, ai stil“, în cel de-al treilea sezon, unde a ajuns până în finală.

Înainte să se alăture echipei de la „Acces Direct“, în toamna anului trecut, în calitate de asistentă, tânăra a fost candidată la Şcoala de Ucenice în emisiunea matinală „Neatza cu Răzvan şi Dani“, în noiembrie 2018, însă cei doi prezentatori au ales o altă tânără care să le devină „protejată”.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Analist rus: „Timpul lucrează împotriva Rusiei” / Soldații ruși au căzut într-o capcană la Severodonețk

2 Născut într-o rulotă pe marginea drumului, a ajuns miliardar / Povestea celui mai bogat țigan din Marea Britanie

3 VIDEO Este „viu” și nevătămat / Țeapa luată de Forțele ruse care au aruncat o grenadă într-un transportor blindat

4 Contre între Ciutacu și RO Vaccinare / „Tonomatul” a încasat-o ca Mircea Badea!

5 VIDEO „Ca să nu-ţi ascund nimic, am vrut să mă duc să joc hochei pe gheaţă. Acum sunt la sală”