VIDEO Scene REVOLTĂTOARE la Sibiu! Jandarmii, nouă GHIOAGĂ a PSD, legitimează și notează în carnețel numele „dizidenților”!

VIDEO Scene REVOLTĂTOARE la Sibiu! Jandarmii, nouă GHIOAGĂ a PSD, legitimează și notează în carnețel numele „dizidenților”!

Scene revoltătoare la Sibiu! Jandarmii, nouă ghioagă a PSD, legitimează și notează în carnețel numele „dizidenților”! 

Jandarmii din Sibiu i-au legitimat, marti dimineata, pe tinerii care protesteaza de peste 22 de ore in fata sediului PSD. Jandarmii au aparut la scurt timp dupa ce mai multe publicatii nationale au inceput sa relateze despre protestul maraton al sibienilor.

Peste 30 de tineri au ramas peste noapte in fata sediului PSD, intr-un protest fara precedent fata de actiunile majoritatii parlamentare. Dupa ce in presa si pe Facebook au inceput sa se distribuie informatii de despre actiunea lor, jandarmii s-au prezentat in numar mare, marti dimineata, pentru a-i legitima. Mentionam ca si in timpul noptii au fost prezenti cativa jandarmi care au dialogat cu protestatarii, insa au fost foarte prietenosi.

„Sa le transmiteti superiorilor ca actiunile astea ne moriveaza si mai tare, nu ne intimideaza”, le-a spus un protestatar.

La scurt timp dupa aparitia jandarmilor, langa locul in care se afla protestatarii a sosit si un utilaj extrem de zgomotos care a inceput sa repare caldaramul. „Fix astazi s-au apucat sa repare aici ceva care functiona perfect”, au constatat protestatarii.

Amendă de 900 de lei pentru un bărbat din Bucureşti care a postat pe Facebook „jigniri” la adresa jandarmilor

Un bărbat din Bucureşti a primit o amendă de 900 de lei, după ce a postat pe Facebook mai multe mesaje în care îi „jigneşte” pe jandarmi, numindu-i, printre altele, "sclavi".

Amenda a fost dată de Jandarmeria Română, după ce bărbatul a postat pe Facebook, în 22 noiembrie, un mesaj în care aduce jigniri la adresa jandarmilor prezenţi la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie când a avut loc audierea liderului PSD, Liviu Dragnea, numindu-i, printre altele, "sclavi".

"A postat în mediul virtual, pe pagina personală a reţelei de socializare Facebook Cristian-Mihai Dide cu acces publicului, expresii jignitoare şi vulgare la adresa lucrătorilor Jandarmeriei Române care şi-au desfăşurat activitatea la sediul DNA în data de 21.11.2017, lezând demnitatea şi onoarea instituţiei Jandarmeriei Române", se arată în procesul verbal întocmit la sediul unităţii de jandarmi, în lipsa bărbatului amendat, după accesarea paginii de Facebook a acestuia.Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Lovitură de manual! / Tanc rusesc lovit fatal chiar dacă-și activase sistemul de ascundere

2 ULTIMA ORĂ „Chiar o să-mi pun gâtul la bătaie” / Fostul șef MI6 susține că Putin va pierde puterea în foarte scurt timp

3 Nu arată rău nici ea! / Reacția englezoaicei părăsite pentru o ucraineancă refugiată

4 „Nu mai pot fi părtaș la această ticăloșie” / Demisie cu strigături la vârful diplomației Rusiei

5 Interesante amănunte...