VIDEO Woody Allen afirmă că documentarul "Allen v. Farrow", difuzat de HBO, "nu caută adevărul"

VIDEO Woody Allen afirmă că documentarul "Allen v. Farrow", difuzat de HBO, "nu caută adevărul"

Regizorul american Woody Allen s-a apărat din nou luni de acuzaţiile formulate împotriva sa de-a lungul anilor de actriţa Mia Farrow, după premiera serialului documentar "Allen v. Farrow", care prezintă denunţurile la adresa cineastului pentru presupuse abuzuri sexuale, relatează EFE.

"Aceşti documentarişti nu au niciun interes să caute adevărul. În schimb, au colaborat unilateral timp de mulţi ani cu familia Farrow pentru a crea un material plin de afirmaţii false", a declarat regizorul newyorkez.

Într-un comunicat remis publicaţiei The Hollywood Reporter, un reprezentant al cineastului a precizat că Woody Allen şi soţia lui, Soon-Yi Previn, au fost contactaţi în urmă cu câteva luni pentru a prezenta un punct de vedere referitor la conţinutul acestui serial documentar. Ei "desigur, au refuzat", a precizat aceeaşi sursă.

Având patru episoade regizate de Amy Ziering şi Kirby Dick (nominalizaţi la Oscar pentru "The Invisible War", 2012), documentarul "Allen v. Farrow" abordează tematica rănilor încă deschise dintre cei doi foşti soţi, cu o atenţie deosebită acordată mărturiilor lui Dylan Farrow, una dintre fiicele adoptive ale fostului cuplu, care l-a acuzat pe Woody Allen că a abuzat-o sexual în 1992.

 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Aceasta este România adevărată, nu cea din presa panicardă

2 Așa o fi?

3 Scandal cu lături la vârful Mafiei din sindicate / Marioneta lui Surugiu de la SNAP a rupt lanțul! / Surugiu are s…

4 „Valori” mondiale / Vasluiul dă cea mai tânără bunică din lume, la doar 23 de ani

5 „O desfrânată ieftină” / Așa o descrie Claudia Pătrășcanu pe Bianca Drăgușanu