VIDEO Woody Allen afirmă că documentarul "Allen v. Farrow", difuzat de HBO, "nu caută adevărul"

VIDEO Woody Allen afirmă că documentarul "Allen v. Farrow", difuzat de HBO, "nu caută adevărul"

Regizorul american Woody Allen s-a apărat din nou luni de acuzaţiile formulate împotriva sa de-a lungul anilor de actriţa Mia Farrow, după premiera serialului documentar "Allen v. Farrow", care prezintă denunţurile la adresa cineastului pentru presupuse abuzuri sexuale, relatează EFE.

"Aceşti documentarişti nu au niciun interes să caute adevărul. În schimb, au colaborat unilateral timp de mulţi ani cu familia Farrow pentru a crea un material plin de afirmaţii false", a declarat regizorul newyorkez.

Într-un comunicat remis publicaţiei The Hollywood Reporter, un reprezentant al cineastului a precizat că Woody Allen şi soţia lui, Soon-Yi Previn, au fost contactaţi în urmă cu câteva luni pentru a prezenta un punct de vedere referitor la conţinutul acestui serial documentar. Ei "desigur, au refuzat", a precizat aceeaşi sursă.

Având patru episoade regizate de Amy Ziering şi Kirby Dick (nominalizaţi la Oscar pentru "The Invisible War", 2012), documentarul "Allen v. Farrow" abordează tematica rănilor încă deschise dintre cei doi foşti soţi, cu o atenţie deosebită acordată mărturiilor lui Dylan Farrow, una dintre fiicele adoptive ale fostului cuplu, care l-a acuzat pe Woody Allen că a abuzat-o sexual în 1992.


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...