Vocea României: încep live-urile. „Au pregătit momente fabuloase“

Vocea României: încep live-urile. „Au pregătit momente fabuloase“

Talent show-ul de la Pro TV a ajuns la prima rundă de live-uri. În seara aceasta, emoțiile sunt uriașe și doar unii concurenți vor fi cu un pas mai aproape de marele trofeu.

În această seară, de la 20.30, încep live-urile la „Vocea României“ și doar publicul poate vota. Suntem cu un pas mai aproape să aflăm cine este marele câștigător al sezonului 10. Cei 12 concurenți care au ajuns până aici au muncit, au pus pasiune și au pregătit momentele cu care vor să treacă mai departe.

Pavel Bartoș dă startul edițiilor live de la Vocea României FOTO Pro TV

În live-uri, vom avea parte de multă tensiune și foarte multă emoție. Este o etapă așteptată. I-am văzut la repetiții, au pregătit momente fabuloase, iar antrenorii sunt alături de ei la fiecare pas. Este foarte greu să-ți dai seama cine ar putea merge mai departe, toți sunt foarte buni și hotărâți să surprindă. Va depinde foarte mult de prestația fiecăruia în momentul live-ului, iar publicul își va alege favoriții“, a spus Pavel Bartoș.

Anul acesta, alături de concurenți, pe durata live-urilor, se va afla Iulia Pârlea . „Cred că live-urile sunt cele mai așteptate, emoțiile sunt mult mai intense și concurenții mai aproape de a afla cine va fi câștigătorul. Sunt tare fericită să fac parte din echipă și să pot fi alături de acești oameni minunați, care dau totul pe scenă“, a spus Iulia Pârlea.

Iulia Pârlea va fi alături de concurenți

Iulia Pârlea va fi alături de concurenți FOTO Pro TV

Din echipa lui Denis The Motans, concurează în live-uri Anastasia Budeșteanu, Debu și Kam Cahayadi . Din echipa Irinei Rimes fac parte Rianna Rusu, Theo Rusu și Andra Botez .

Pentru echipa Smiley și Theo Rose, Vlad Nicolici , Winael Baldus și Eduard Stoica au reușit să aibă cele mai bune performanțe pe scenă și au ajuns în etapa live-urilor. Iulian Nunucă , Valeria Marcu și Ioana Vecerdea sunt concurenții din echipa lui Tudor Chirilă.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia