Zodiile care se îndrăgostesc de cine nu trebuie. Atrag ca un magnet iubirile imposibile, de cine este vorba

Zodiile care se îndrăgostesc de cine nu trebuie. Atrag ca un magnet iubirile imposibile, de cine este vorba

La capitolul sentimental, patru zodii sunt urmărite de ghinion. Atrag ca un magnet iubirile imposibile si se confruntă cu astfel de situașii mult mai des decât ceilalți. Astrele nu le sunt deloc favorabile în momentul în care se îndrăgostesc.

Nativii a patru zodii au mereu probleme în dragoste FOTO Shutterstock

Berbecul nu are deloc noroc în dragoste

Primii pe lista celor care nu au noroc deloc în dragoste se află nativii născuți în zodia Berbec, relalează andreearaicu.ro. Pentur că sunt impulsivi, aceștia nu se gândesc deloc la urmările acțiunilor lor. Ei ajung să flirteze cu persoane cu care nu ar trebui să facă asta. Este vorba în special de oameni cu care nu au nicio șansă să formeze un cuplu.

Sunt tentați să transforme totul într-o provocare și fac imposibilul pentru a-l cuceri pe acel cineva special. Cu toate acestea, sunt unele limite pe care un Berbec nu le va depăși niciodată, mai ales dacă există riscul de a provoca suferință altor persoane.

Balanta, mereu în căutarea iubirii adevărate

Balanța caută mereu iubirea adevărată, însă nu au sorți de izbândă. Deși nu își doresc să distrugă o relație fericită, nativii acestei zodii ajung să se îndragostească de oameni care au deja pe cineva.

Un alt obicei „nociv” al Balantei este acela de a se îndrăgosti de prieteni. Faptul că se atașează de cine nu trebuie le aduce de multe ori suferință.

Gemenii sunt cu inima frântă

Nativii din zodia Gemeni au marea calitate de a se autosabota. Uneori se îndrăgostesc de cineva care nu este disponibil tocmai pentru că știu că acea persoana nu le va frânge inima. Acest obicei poate fi unul dureros, dar preferă să iubească de la distanță decât să își pună sufletul pe tavă în fața cuiva.

Pestii găsesc întotdeauna persoane nepotrivite

Peștii se îndrăgostesc întotdeauna de persoane nepotrivite, prieteni sau colegi, iar acest lucru le aduce multe neajunsuri. Ultimul lucru pe care și-l doresc este să distruga acea prietenie. Duc o luptă interioară extrem de dureroasă, însă stă în firea Peștilor să fie permanent îndrăgostiți, chiar și de persoanele nepotrivite.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia