Fostul şef ANRMAP din Guvernul Tăriceanu, Marius Gogescu, numit de Ponta vicepreşedinte în instituţie

Fostul şef ANRMAP din Guvernul Tăriceanu, Marius Gogescu, numit de Ponta vicepreşedinte în instituţie

Fostul preşedinte al ANRMAP din Guvernul Tăriceanu, Marius Gogescu, a fost numit de premierul Victor Ponta în postul de vicepreşedinte al instituţiei.

Fostul şef ANRMAP din Guvernul Tăriceanu, Marius Gogescu, numit de Ponta vicepreşedinte în instituţie (Imagine: Shutterstock)

Postul este vacant din luna februarie, când Mircea Fechet a fost eliberat din funcţie, după ieşirea de la guvernare a PNL.

Gogescu a fost numit la conducerea Autorităţii Naţionale pentru Reglementarea şi Monitorizarea Achiziţiilor Publice (ANRMAP) de către fostul premier Călin Popescu Tăriceanu , în iunie 2007, deţinând funcţia până la începutul lui 2009, când a fost înlocuit de Cristina Trăilă, numită de către premierul de atunci, Emil Boc .

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…