SUA: Republicanul Jeb Bush își convinge tot mai puțin susținătorii

SUA: Republicanul Jeb Bush își convinge tot mai puțin susținătorii

Jeb Bush, candidat republican la învestitura partidului său pentru alegerile prezidențiale în SUA, pare să plătească prețul gafelor sale în fața republicanilor, mai ales după ce a spus că 'Astfel de lucruri se întâmplă' în legătură cu masacrul din Oregon, comentează AFP. Acest fiu și frate de foști președinți, care scade în sondaje de la intrarea în cursa pentru alegerile primare republicane a miliardarului Donald Trump, a pierdut din august 11 procente din opiniile favorabile în propria sa tabără, potrivit rezultatelor unui sondaj al CBS News, publicate duminică.

Donald Trump, care obține 27 % din opiniile favorabile la republicani, rămâne în fruntea candidaților, urmat de Ben Carson (21 %), Ted Cruz (9 %) și Marco Rubio (8 %).

Jeb Bush se află pe locul al cincilea, cu doar 6 % din opiniile favorabile exprimate de republicani în septembrie, față de 13 % în august.

Printre democrați, Hillary Clinton obține 46 % din opiniile favorabile și rămâne pe primul loc, dar a pierdut 12 puncte față de august. Ea este urmată de Bernie Sanders (27 %), care a câștigat 10 procente din august până în prezent, potrivit CBS.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...